Verhuizers inhuren

Bekijk op deze pagina de mogelijkheden tot het inhuren van verhuizers via het team van WorkingHands.nl. Heb je een complete verhuizing? Of interne verhuizing? Nem dan contact op met onze planning via [email protected].

Verhuizers inhuren

Via het team van WorkingHands.nl is het mogelijk om verhuizers in te huren. Wij werken voor verhuisbedrijven, projectinrichters en montagebedrijven. De verhuizers van WorkingHands.nl zijn in te zetten voor o.a. verhuizingen, projectverhuizingen, particuliere verhuizingen, projectmontage opdrachten en meubeltransport. Daarnaast hebben wij een eigen cable management team dat ingezet kan worden voor ICT verhuizingen en cable management opdrachten. 

Hoe werkt het inhuren van verhuizers?

Het team van WorkingHands.nl werkt met een professionele planning die verhuizers inzet op verschillende opdrachten en projecten. Ons voornaamste werkgebied bestaat (op dit moment) uit de Randstad en een aantal steden daar buiten. Zo kunnen bedrijven verhuizers inhuren in Den Haag, Rotterdam, Leiden, Delft, Amsterdam, Schiphol, Breda, Tilburg, Utrecht en Eindhoven. Ons team beschikt o.a. over auto’s en vervoer om verhuizers direct op locatie van de opdrachten te krijgen. 

Wat kost het inhuren van een verhuizer? 

Het inhuren van een verhuizer met VCA, werkschoenen en werkbroek kost minimaal €29,75 per uur exclusief 21% btw. Afhankelijk van de ervaring of specialisatie (particulier, cable management of rijbewijs C) kunnen tarieven hoger liggen.

Contact met onze planning? 

Wil je contact opnemen met onze planning om te kijken of we jou kunnen helpen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] of bel naar ons kantoor via het telefoonnummer 085-2392040. 

 

Informatie Aanvragen:

Onze Specialist: 

Stel je vraag aan onze specialist Wouter Meens via [email protected]