085 – 488 1100

Bekijk hieronder de tarieven!

Bekijk hier het overzicht van de kosten voor het plaatsen van een vacature, freelance opdracht, éénmalige opdracht of het onbeperkt plaatsen van vacatures.

 

Onbeperkt gebruik maken? €300,00 per maand 

Het is mogelijk om onbeperkt van alle hierboven genoemde opties gebruik te maken.  Dit kan tegen een vast bedrag per maand van €300,00 exclusief 21% btw. Voor de mogelijkheden die hiervoor gelden adviseren wij u om een e-mail te sturen naar support@workinghands.nl. Ons support team richt alles dan zodanig voor u in dat u direct onbeperkt gebruik kan maken van ons platform. 

Alle bedragen zijn exclusief 21% btw. 

Vragen over één van de pakketten? Dan dan even vrijblijvend contact op met onze support afdeling. Onze support afdeling is te bereiken via support@workinghands.nl. 

ZZP/Freelance opdrachten

375
  • Een zelfstandige nodig voor een project of lange termijn opdracht? Of omdat uw bedrijf met een vaste ploeg van zelfstandigen werkt?
  • De opdracht blijft op ons platform staan voor de duur van 365 dagen. Of totdat u aangeeft geen zelfstandigen meer te zoeken. 

Vacature plaatsen

175
  • De vacature wordt geoptimaliseerd door het online marketing team van Inhuren.com. De factuur voor de vacature plaatsing ontvangt u na het plaatsen van de vacature.
  • U krijgt vaak na het plaatsen nog een e-mail van ons support team met aanvullende vragen over de vacature. Hierdoor kunnen wij de vacature zodanig op ons platform uitzetten, dat het aantal sollicitanten hoger komt te liggen.
  • De vacature blijft online staan totdat deze is ingevuld. 
Populair

Losse opdracht

99
  • Heeft u een vakkundig iemand nodig voor een éénmalige opdracht?*
  • U ontvangt dan reacties van zelfstandigen die tegen een vast tarief per uur of opdracht deze klus voor u kunnen uitvoeren.