Containers Laden en Lossen

Het team van WorkingHands.nl wordt ingehuurd voor het laden en lossen van containers. Bekijk hier de mogelijkheden hoe we jou kunnen helpen bij het laden en lossen van containers. 

Containers Laden en Lossen

Wanneer je op deze pagina terecht bent gekomen ben je waarschijnlijk op zoek naar laders en lossers van containers. Het team van WorkingHands.nl voert dagelijks verschillende shifts en opdrachten uit bij bedrijven in de logistiek en transport.

Wat doen onze laders en lossers

Bij deze werkzaamheden gaat het voornamelijk om het laden en lossen van containers. Waarbij de inhoud van de containers vaak bestaat uit losse dozen (groot en klein). Die vervolgens op pallets gestapeld moeten worden. En daarna van een laag folie voorzien moeten worden. Om vervolgens met een elektrische pompwagen op de juiste plek neergezet moeten worden. Al deze werkzaamheden worden uitgevoerd door het team van laders en lossers van WorkingHands.nl. 

Wat kosten laders en lossers? 

Het inhuren van laders en lossers kost €32,50 per uur per medewerker. Daarbij is de minimale inhuur vier uur per medewerker per dag. Daar komt nog bij dat wij altijd minimaal twee medewerkers inzetten voor deze werkzaamheden. De reden daarvan is dat het belangrijk is bij deze werkzaamheden dat mensen elkaar tijdens het werk in de gaten houden. 
 

Wie werken in ons team van laders en lossers? 

WorkingHands.nl zet logistiek personeel in op flexibele basis. Dit zijn vaak jongens die worden ingezet op verschillende opdrachten zoals verhuizingen, montage, projectinrichtingen, magazijnwerk en warehouse werkzaamheden. De ene dag werkt iemand op een projectverhuizing en de andere dag werkt iemand in een warehouse om containers te laden en lossen. 
 

 

Onze Specialist: 

Stel je vraag aan onze specialist Wouter Meens via [email protected]