Monteur inhuren

Bekijk op deze pagina de mogelijkheden tot het inhuren van een monter via het team van WorkingHands.nl.

Ik heb een vacature >>

Monteur inhuren

Via het team van WorkingHands.nl is het mogelijk om monteurs en montagemedewerkers in te huren. Wij helpen jou bij de inzet van personeel op verschillende projectenen opdrachten. Via deze pagina is het mogelijk om informatie aan te vragen en meer te weten te komen over de mogelijkheden. Wij zetten monteurs in op verschillende projecten in de bouw, metaal en interieurbouw. Specialisaties van monteurs kunnen flink uitéén lopen van elektrotechniek tot montage. 

Wat kost het inhuren van een monteur?

Het inhuren van een monteur begint rond de €35,00 per uur exclusief 21% btw. Afhankelijk van ervaring, kennis en certificaten kunnen tarieven hoger liggen. Daarnaast speelt ook de cao van een bedrijf mee en kan het bruto uurloon plus premies invloed hebben op de kostprijs. 

Wat voor monteurs kunnen wij werven?

Het team van WorkingHands.nl doet de werving van verschillende soorten monteurs. Denk hierbij aan bijvoorbeeld elektromonteurs of machinemonteurs maar ook aan montagemedewerkers en huismeesters. De definitie van het begrip ”monteur” betekent in iedere context weer net iets anders. Wanneer je op zoek bent naar een monteur is het aan te raden even een eerst telefonisch de vacature of opdracht te bespreken. 

Wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden bestaan uit het inhuren van monteurs voor projecten en opdrachten. Of het laten werven van monteurs die direct vast in dienst kunnen treden bij jouw organisatie. 

Contact opnemen? 

Wil je contact opnemen met één van onze medewerkers? Dan is het aan te raden te bellen naar ons vaste nummer of een e-mail te sturen naar [email protected]

Informatie Aanvragen:

Onze Specialist: 

Stel je vraag aan onze specialist Wouter Meens via [email protected]