085 – 488 1100

Monteur inhuren

Zoekt u een monteur voor een losse opdracht? Of heeft u een project dat uitgevoerd moet worden door een team van professionals? Bekijk hieronder de mogelijkheden of bel naar onze planning via 0854881100.

Een monteur inhuren

Inhuren.com is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van montage en techniek. U kunt tegen een vast bedrag per uur monteurs inhuren. Naast het bemiddelen van monteurs, voeren wij ook volledige projecten uit voor onze opdrachtgevers. Wij beschikken over materialen, gereedschappen, transport en middelen om complete projecten uit te voeren.

Zonnepanelen monteur
Op dit moment is er een enorme vraag naar monteurs voor het plaatsen van zonnepanelen. Als gevolg van de hoge energieprijzen zijn particulieren en bedrijven op zoek naar manieren om gasgebruik terug te schroeven. Eén van die manieren is het plaatsen van zonnepanelen. Door de grote vraag vanuit de markt is de levertijd van zonnepanelen momenteel erg lang.

Warmtepomp monteur
Net als de zonnepanelen is er momenteel een enorme vraag naar warmtepomp monteurs. Ook vanwege de hoge energieprijzen. 

Elektromonteur

 

Machinemonteur

Elektromonteur

Servicemonteur 

Monteur duurzaamheid 

Wat kost het inhuren van een monteur? 

Voor het inhuren van een monteur hanteren wij vaste uurtarieven. Hierbij een overzicht van de tarieven wanneer u een monteur inhuurt voor een project.

Elektromonteur: €33,00 per uur, exclusief 21% btw en eventuele reiskosten.
Installatiemonteur: €35,00 per uur, exclusief 21% btw en eventuele reiskosten.
Zonnepanelenmonteur: €35,00 per uur, exclusief 21% btw en eventuele reiskosten.
Montagemedewerker: €27,50 per uur, exclusief 21% btw en eventuele reiskosten.

Montage- en assemblageprojecten 

Heeft u een opdracht waarbij u ondersteuning nodig heeft, of wilt u een complete opdracht uitbesteden? Inhuren.com kan u in dat geval ondersteunen met een team van ervaren monteurs en montagespecialisten. Naast montageprojecten kunt u bijvoorbeeld ook assemblage- en aansluitingsprojecten aan Inhuren.com uitbesteden. Samen met één van onze planners loopt u dan door het gehele project. U krijgt u dan een gepaste totaalofferte, met daarin een resultaatverplichting. Zo bent u ervan verzekerd dat het project volledig zal worden afgerond.

Een monteur die bezig is om bekabeling weg te werken.

De tarieven van een monteur op projectbasis

De tarieven die wij hanteren voor een project is afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Dit is onder meer afhankelijk van de locatie (transport- en reiskosten), de benodigde gereedschappen en materialen en natuurlijk de werkzaamheden zelf. Zo is er een verschil tussen het monteren van werkplekken of magazijnstellingen en het installeren van complexe installaties.

Denk aan de volgende montagewerkzaamheden: 

  • Montage van elektrotechnische installaties
  • Zonnepanelen montage
  • Montage van kabelgoten
  • Luchtkanalenmontage
  • Glasvezelmontage
  • Magazijnmontage
  • Installatiewerkzaamheden
  • Montage van werkplekken en projectmeubilair
  • Huismeesters

Heeft u andere montagewerkzaamheden? Neem contact met ons op, wellicht hebben wij toch geschikte monteurs in ons netwerk.

Tarieven download

Wat voor monteurs kunnen wij inzetten? 

In principe kunnen wij verschillende soorten monteurs inzetten. Op dit moment komt een groot deel van de vacatures en opdrachten uit de duurzaamheid. Denk aan monteurs voor de montage en onderhoud aan zonnepanelen, warmtepompen en verduurzaming van woningen en gebouwen. Naast monteurs in de duurzaamheid kunnen wij helpen bij het vinden van monteurs voor verschillende (klassieke) sectoren. Denk daarbij aan de installatietechniek, montage, kabelmontage, industriële verhuizingen en ga zo maar door. 

Monteur Vacature Plaatsen 

Wil je een opdracht of vacature voor een monteur plaatsen? Bekijk dan onze pagina met de opties en tarieven hiervoor. Voor het plaatsen van een vacature of opdracht voor een monteur bieden wij verschillende tarieven.