[email protected]

085 239 2040

Huismeester inhuren?

Bekijk hier de mogelijkheden tot het inhuren van een huismeester of conciërge. 

Op zoek naar een Huismeester? 

Huismeester inhuren

Zijn er in en rondom uw bedrijfspand reparaties die uitgevoerd moeten worden? Of moet de veiligheid binnen het pand gewaarborgd blijven? Via ons platform komt u direct in contact met ervaren huismeesters die deze taken op zich kunnen nemen. Huismeester inhuren? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

De huismeesters van WorkingHands.nl

Inhuren.com heeft zich gespecialiseerd in het uitzenden van personeel binnen de logistiek en transport. Wij beschikken dan ook over de nodige ervaring om uw bedrijf te kunnen ondersteunen met een gemotiveerde huismeester.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven in ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvang u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een huismeester in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige

Wanneer u via ons een huismeester inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag.

Verder zal het met regelmaat voor kunnen komen dat een huismeester ‘s nachts moet werken. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

Freemium Vacature

Plaats een gratis vacature in ons netwerk! 

Zoek je een collega?

Bekijk de tarieven en mogelijkheden van WorkingHands.nl.

Duurzame Vacatures

Bekijk het groeiend aantal banen en freelance opdrachten in de duurzaamheid op Sustainablejobs.nl.