Huismeester inhuren

Bekijk hier de mogelijkheden tot het inhuren van een huismeester via het netwerk van WorkingHands.nl. 

Huismeester inhuren

Ben je op zoek naar een huismeester voor het beheer van een gebouw, appartementencomplex of hotel? Het team van WorkingHands.nl helpt jou graag bij het vinden van een getalenteerde huismeester. 

Wat kost een huismeester?

Het inhuren van een huismeester is mogelijk tegen een vast tarief per uur. Het uurtarief voor het inhuren van een huismeester is €35,00 per uur exclusief 21% btw. De huismeesters van WorkingHands.nl beschikken onder andere over eigen gereedschap. Als opdrachtgever is het ook belangrijk om zelf voor de juiste gereedschappen te zorgen waar de huismeester mee kan werken. Mocht dit niet mogelijk zijn dan kunnen wij een huismeester inzetten die beschikt over de juiste tools en mogelijkheden. 

Het werkgebied van WorkingHands.nl 

Het kantoor van WorkingHands.nl is gevestigd in Den Haag. Het werkgebied bestaat o.a. uit Den Haag, het Westland, Rotterdam, Leiden, Delft, Schiphol, Amsterdam, Haarlem en delen van Noord Brabant waaronder Breda, Tilburg en Eindhoven.

Hoe gaan wij te werk? 

WorkingHands.nl helpt bedrijven door huismeesters direct in te zetten of eerst voor te stellen. Om dat te kunnen doen moeten wij eerst meer weten over de vacature, de opdracht of het project. Neem daarvoor eerst even contact op via [email protected]

 

 

Onze Specialist: 

Stel je vraag aan onze specialist Wouter Meens via [email protected]