Zzp vrachtwagenchauffeur opdrachten

 

Bent u op zoek naar zzp vrachtwagenchauffeur opdrachten? Bekijk dan op deze pagina alle mogelijkheden!

Als zzp vrachtwagenchauffeur aan de slag

Ben jij een zzp vrachtwagenchauffeur en op zoek naar freelance opdrachten? Inhuren.com heeft een groot aanbod met zzp vrachtwagenchauffeur opdrachten en vacatures. Regelmatig hebben wij door heel Nederland wij diverse opdrachtgevers die op zoek zijn naar ervaren zzp vrachtwagenchauffeurs.

 

Het logistieke platform

Omdat de vraag en aanbod naar zzp vrachtwagenchauffeurs groeit, hebben wij een nieuw concept bedacht voor zelfstandigen. Namelijk een logistiek platform met een volledig overzicht van alle openstaande zzp vrachtwagenchauffeur opdrachten door heel Nederland. Als zzp’er kun jij jezelf via het platform eenvoudig inplannen op opdrachten die aansluiten bij jouw diensten.

Zo werkt de facturatie

De facturatie van jouw uren gaat op basis van de uren die via het systeem van Inhuren.com worden doorgegeven. Wij doen voor jou de facturatie naar de eindklant. Je hebt hierdoor geen omkijken naar administratieve afwikkelingen van je eigen gewerkte uren. Dit doet het systeem voor je. Vervolgens krijg jij een duidelijk overzicht van je gewerkte uren, reiskosten en eventueel andere vergoedingen. Uitbetaling van de uren vindt iedere twee weken plaats.

Type zzp vrachtwagenchauffeur opdrachten

Wij hebben een groot aanbod van diverse vrachtwagenchauffeur opdrachten. Dit kan gaan om een opdrachten voor een aantal dagen tot meerdere werken of maanden. Daarnaast zitten er aan opdrachten soms verschillende vereisten waar aan voldaan moet worden. Soms moet de vrachtwagenchauffeur over een eigen vrachtwagen bezitten, soms is er een C of CE rijbewijs nodig en soms worden er andere certificaten gevraagd als vereiste bij een zzp vrachtwagenchauffeur opdracht.

Nog geen KvK inschrijving?

Ben je nog niet ingeschreven bij de KvK? Dan kunnen we je helaas niet inzetten. Echter kun je jezelf wel op korte termijn in laten schrijven bij een KvK vestiging bij jou in de omgeving.

Plaats een Vacature:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Interesse in een zzp vrachtwagenchauffeur opdracht?

Heb jij na het lezen van bovenstaande informatie interesse in een persoonlijk gesprek over een zzp vrachtwagenchauffeur opdracht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.