Zzp verhuisopdrachten

Bekijk hier alle mogelijkheden om als zzp verhuizer aan de slag te gaan via WorkingHands.nl

Ben jij een zzp verhuizer?

Zzp verhuizer opdrachten

Ben jij een zzp verhuizer en ben je per direct op zoek naar extra opdrachten? Bekijk dan eens het logistieke platform van Inhuren.com. Wij werken door heel Nederland samen met grote en middelgrote verhuisorganisaties die dagelijks behoefte hebben aan flexibele inzet van extra verhuizers.

Zzp verhuizer worden?

Ben jij toe aan de volgende stap in je loopbaan als verhuizer of logistiek specialist? Dan is het mogelijk om jezelf in te schrijven als zelfstandig verhuizer via de KvK. Als zzp verhuizer ga jij hetzelfde werk als een reguliere verhuizer uitvoeren. Voordeel is echter dat je zelf je uren factureert (via Inhuren.com) en niet in dienst bent bij een tussenpersoon.

Hoe het werkt?

Inhuren.com heeft een groot aantal vacatures en opdrachten voor verhuizers door heel Nederland. Als verhuizer plan jij jezelf wekelijks in op verschillende verhuisopdrachten. Vervolgens ga je aan de slag bij de verhuisopdrachten en helpt Inhuren.com jou bij het verwerken van de facturatie, je uren en de uitbetaling.

Wat voor zzp verhuizer opdrachten hebben wij?

Inhuren.com heeft in de verhuiswereld een aantal verschillende opdrachten voor verhuizers beschikbaar. Wij zoeken onder andere verhuizers, sjouwers, projectverhuizers, particuliere verhuizers, voormannen, chauffeurs, vrachtwagenchauffeurs en handymen.

Nog geen KvK inschrijving?

Ben jij een verhuizer en toe aan de volgende stap in je carrière? Schrijf je dan zo snel mogelijk bij de KvK in als zzp verhuizer. Met een KvK inschrijving kan jij jezelf direct gaan inplannen als verhuizer op verschillende opdrachten van Inhuren.com. Wil je hulp bij jouw inschrijving bij de KvK? Neem dan eens contact op met Mike Gordijn van Inhuren.com voor meer informatie.

Bekijk ook: 

 

Freemium Vacature

Plaats een gratis vacature in ons netwerk! 

Zoek je een collega?

Bekijk de tarieven en mogelijkheden van WorkingHands.nl.

Duurzame Vacatures

Bekijk het groeiend aantal banen en freelance opdrachten in de duurzaamheid op Sustainablejobs.nl.