Zzp Heftruckchauffeur

Zzp opdrachten voor heftruckchauffeurs

Inhuren.com bemiddelt heftruckchauffeurs voor verschillende projecten en vacatures in diverse sectoren. Zo werkt Inhuren.com voor grote bouwbedrijven, aannemers en havenbedrijven. Voor al deze opdrachtgevers zorgt Inhuren.com ervoor dat de juiste professionals worden ingezet, op de verschillende projecten. Dit betreft projecten op projectbasis maar ook voor de langere termijn. Inhuren.com helpt al jaren een groot aantal zelfstandige professionals met meerdere jaren werkervaring als heftruckchauffeur, bij het vinden van de juiste opdrachtgever.

De beschikbare opdrachten voor zzp heftruckchauffeurs

Wanneer wij spreken over opdrachten dan bedoelen wij voornamelijk lange termijn projecten (3 tot 18 maanden). De beschikbare projecten variëren van locatie en industrie. Wat betreft locaties heeft Inhuren.com door heel Nederland werk. Je kan als heftruckchauffeur via Inhuren.com aan de slag op de volgende soort projecten:

  • Verkooppunten van bijvoorbeeld een bouwmaterieel
  • Verse groente en fruit import- & export familiebedrijf
  • Depot / werkplaats van een automotive bedrijf
  • Opslagplaats van een havenbedrijf

Wat zijn de vereisten om als zzp heftruckchauffeurs in aanmerking te komen?

Om als zzp heftruckchauffeur in aanmerking te komen dien je te voldoen aan een aantal belangrijke criteria.

  • Je beschikt over een rijbewijs en auto om naar de klussen te gaan;
  • Je beschikt over een geldig heftruck certificaat
  • Je beschikt over een VCA certificaat;
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je bent verzekerd.

Tarieven en facturatie

Het tarief dat wij bieden aan een heftruckchauffeurs is helemaal afhankelijk van de opdracht waar wij jou gaan inzetten, hier is een enorme variatie in. Zo zijn er bij sommige opdrachten andere vereisten afhankelijk van de vraag naar een startende- of ervaren heftruckchauffeur. Waardoor er grote verschillen tussen de tarieven kan liggen. Om meer te weten te komen over de tarieven die jij kan factureren is het verstandig contact op te nemen met een accountmanager van Inhuren.com.

Aan de slag als heftruckchauffeur?

Schrijf je direct in op ons platform en vul zoveel mogelijk informatie aan over jezelf. Via jouw account op het platform van Inhuren.com kan je wekelijks gemakkelijk jouw gewerkte uren en facturatie doorgeven. Wij hanteren een standaard betaaltermijn van 14 dagen na de factuurdatum. Een accountmanager van Inhuren.com neemt binnen vijf werkdagen na inschrijven contact met jou op.

Aanmelden als zzp'er: