Zzp Calculator/ werkvoorbereider

Ben jij een zzp calculator/werkvoorbereider en geïnteresseerd in zzp opdrachten? Kijk dan snel verder voor de mogelijkheden om als zelfstandige op zzp basis als calculator of werkvoorbereider aan de slag te gaan op de projecten en opdrachten van Inhuren.com.

Zzp opdrachten voor calculator/werkvoorbereider 

Ben jij een calculator of werkvoorbereider, beschik je over een inschrijving bij de KvK en beschik je over de juiste diploma’s en certificeringen? Bekijk dan de mogelijkheden die wij bieden bij het bemiddelen van zzp calculator of werkvoorbereider.

Inhuren.com bemiddelt calculators of werkvoorbereiders voor verschillende projecten en opdrachten. Zo werkt Inhuren.com voor grote projectinstellingen en aannemers. Voor al deze opdrachtgevers zorgt Inhuren.com ervoor dat de juiste professionals worden ingezet. Dit betreft projecten op projectbasis maar ook voor de langere termijn.

De beschikbare opdrachten voor zzp calculator/werkvoorbereider

De beschikbare projecten variëren van locatie en industrie. Een calculator of werkvoorbereider is vaak werkzaam bij allerlei bouwbedrijven, ingenieursbureaus, architectenbureaus, adviesbureaus, installatiebedrijven, aannemersbedrijven, grote technische (overheids-)diensten en woningcorporaties.

Wat betreft locaties heeft Inhuren.com door heel Nederland werk. Je kan als calculator of werkvoorbereider via Inhuren.com aan de slag op een locatie of project daar waar jij nodig bent.

Wat zijn de vereisten om als zzp calculator/werkvoorbereider in aanmerking te komen?

Als calculator of werkvoorbereider is het belangrijk dat je over de volgende kennis/certificaten beschikt:

 • MBO-diploma middenkaderfunctionaris bouw of infra zoals MBO Vakopleiding Calculeren en Werkvoorbereiding, HBO- of WO-diploma Bouwkunde of Civiele Techniek
 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Je bezit een rijbewijs B en auto om naar de klussen heen te gaan
 • Je bent verzekerd

Zzp calculator/werkvoorbereider werkzaamheden

Als calculator of werkvoorbereider heb je een belangrijke rol in het voortraject van een bouwproject. Je houdt je als calculator of werkvoorbereider bezig met de planning, werknemers en de materialen voor het desbetreffende project of opdracht. Als calculator of werkvoorbereider heb je te maken met onder andere de volgende werkzaamheden:

 • Het controleren, toetsen en aanpassen van werktekeningen van onderaannemers en toeleveranciers.
 • Het bepalen en uitwerken van de meest effectieve en efficiënte werkmethoden.
 • Het berekenen en verzorgen van de bestellingen en inkoop van materialen.
 • Het onderhandelen met vertegenwoordigers en onderaannemers over de prijs.
 • Het opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s.
 • Het bewaken van voortgang en kosten op de bouwplaats.
 • Het bijhouden van administratie van het bouwproject.
 • Het onderhouden van contacten met het uitvoerende team op de bouwplaats.

Tarieven en facturatie

Het tarief dat wij bieden voor een calculator of werkvoorbereider is helemaal afhankelijk van het project of de opdracht waar wij jou gaan inzetten. Dit varieert enorm, omdat dit per project en/of opdracht afhangt.

Om meer te weten te komen over de tarieven die jij kan factureren is het verstandig contact op te nemen met een accountmanager van Inhuren.com.

Benieuwd?

Schrijf je direct in op ons platform en vul zoveel mogelijk informatie aan over jezelf. Via jouw account op het platform van Inhuren.com kan je wekelijks gemakkelijk jouw gewerkte uren en facturatie doorgeven. Wij hanteren een standaard betaaltermijn van 14 dagen na de factuurdatum. Een accountmanager van Inhuren.com neemt binnen vijf werkdagen na inschrijven contact met jou op.

Aanmelden als zzp'er: