Werkplaatsmedewerker

Wilt u een werkplaatsmedewerker inhuren? Bekijk op deze pagina alle mogelijkheden, tarieven en de werkwijze van Inhuren.com.

Werkplaatsmedewerker

Bent u op zoek naar een werkplaatsmedewerker die helpt met de opbouw en het onderhoud van machines in de werkplaats? En heeft u deze voor een korte periode nodig of misschien welvoor een langdurige periode? Inhuren.com helpt u graag bij de zoektocht naar een geschikte medewerker!

De werkplaatsmedewerker van Inhuren.com

Inhuren.com beschikt over een pool van gespecialiseerde medewerkers. Deze medewerkers worden geselecteerd aan de hand van een uitgebreide wervingsprocedure. Alleen op deze manier kan ervoor gezorgd worden dat de beste mensen voor het vak worden uitgekozen. Een werkplaatsmedewerker dient daarbij veelal te beschikken over de nodige technische kennis en ook is een VCA-certificatie vaak belangrijk. Ook hier letten wij op tijdens de selectieprocedure. De werkplaatsmedewerkers kunnen verder op langdurige basis worden ingezet bij uw bedrijf.

Hoe gaat het inhuren van een werkplaatsmedewerker te werk?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven in ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvang u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Tarieven van een werkplaatsmedewerker

Heeft u besloten om via Inhuren.com een werkplaatsmedewerker in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige

Wanneer u via ons een werkplaatsmedewerker inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag.

Verder zal het met regelmaat voor kunnen komen dat een werkplaatsmedewerker ‘s nachts moet werken. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao.

Offerte aanvragen