[email protected]

085 239 2040

Wat is een warehouse medewerker?

Op zoek naar informatie over een warehouse medewerker? Bekijk hieronder de taken, het salaris van de warehouse medewerker en de mogelijkheden van Inhuren.com.

Wat is een warehouse medewerker?

Een warehouse medewerker kan ook wel logistiek medewerker of magazijnmedewerker worden genoemd. Deze medewerker is binnen een magazijn of distributiecentrum een echt manusje van alles die onder andere verantwoordelijk is voor een optimale doorstroom van logistieke processen. De medewerker vervult zowel een uitvoerende als organiserende functie.

De taken en verantwoordelijkheden

  • Controleren van goederen
  • Opruimen van het magazijn
  • Contact onderhouden met klanten
  • Laden en lossen van vrachtwagens
  • Verpakken van goederen en producten
  • Sorteren en verzendklaar maken van orders
  • Herkennen en herstellen van fouten of afwijkingen

Welke bedrijven huren een warehouse medewerker in?

De meest voorkomende plekken waar een logistiek medewerker aan de slag kan gaan zijn magazijnen en distributiecentra. Het kan ook voorkomen dat een medewerker werkzaam is binnen een supermarkt, groothandel, postorderbedrijf of een grote winkel.

Wat is het salaris?

Afhankelijk van de ervaring die een medewerker met zich meebrengt, varieert het salaris tussen de €1.750,- en €2.000,- per maand. Naarmate de  medewerker meer ervaring opdoet binnen de functie, zal het salaris ook toenemen.

Hoe kunt u een geschikte kandidaat vinden?

Zoekt u naar een warehouse medewerker? Onze recruiters helpen u graag aan de juiste mensen. U kunt een vrijblijvende aanvraag doen bij één van onze recruiters zodat u al binnen enkele werkdagen voorgesteld kunt worden aan een geschikte kandidaat. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en onze werkwijze via: 085 488 11 00.

Offerte aanvragen