Wat is een terminal medewerker haven?

Op zoek naar informatie over een terminal medewerker haven? Bekijk hieronder de taken, het salaris van de terminal medewerker haven en de mogelijkheden van Inhuren.com.

Wat is een ‘’terminal medewerker haven’’?

De terminal medewerker haven is verantwoordelijk voor de op- en overslag van containers met behulp van een reach tracker, terminaltrekker en/of empty handler. Onderstaande terminalwerkzaamheden worden ook uitgevoerd door de medewerker.

De taken en verantwoordelijkheden

  • Stacken van containers
  • Veilig en op tijd lossen en laden
  • Opvolgen van los- en laadlijsten en rittenplanningen
  • Administratieve verwerking van in- en uitslag van containers
  • Werken met scanning om orders te picken en op locatie te zetten
  • Additionele werkzaamheden uitvoeren als stickeren en ompakken
  • Verantwoordelijk voor de naleving van de keuringsprocedures van de containers

Welke bedrijven huren een terminal medewerker haven in?

Grote internationale logistieke dienstverleners en bedrijven in de haven huren de medewerkers in.  De kern van deze bedrijven is het laden en lossen van binnenkomend vracht. De meeste inhuur komt voor in de regio Rotterdam, aangezien het de havenstad van Nederland is. Het meest sprekende voorbeeld is de Maasvlakte.

Wat is het salaris?

Als medewerker verdien je tussen de €1.800 en €2.500 per maand. Het startsalaris verschilt per afgeronde diploma’s en werkzaamheden. Het salaris van een allround medewerker ligt hoger dan het salaris van een terminal medewerker. Een allround terminal medewerker verzorgt namelijk ook het contact met planners en chauffeurs. Daarnaast voert hij de administratieve taken t.b.v. de terminal uit. Verder zit er nog een verschil in het aantal jaar ervaring van terminal medewerkers. Het salaris van een terminal medewerker met ruim 10 jaar ervaring verdient meer dan iemand in opleiding met slechts 1 jaar ervaring.

Hoe kunt u een terminal medewerker haven vinden?

U doet uw aanvraag bij onze specialist. Vervolgens neemt de specialist uw aanvraag met u door voor een persoonlijke aanpak. Alle zorg rondom de inhuur van een terminal medewerker wordt voor u uit handen genomen. De specialist stelt vanuit uw wensen op korte termijn de beste profielen aan u voor. U betaalt niets voor de zoektocht en het voorgesteld krijgen van geschikte kandidaten die uit het selectieproces naar voren komen. U besluit wie u inhuurt. Voor het inhuren van de medewerker haven hanteren wij een tarief tussen de €20,- en €25,- per uur. Het exacte tarief is afhankelijk van het aantal medewerkers dat u nodig heeft, de duur van de inhuur en de ervaring van de kandidaten. Neem direct contact met ons op via: 085 488 11 00.

Offerte aanvragen