Wat is een supply chain planner?

Wat is een ”supply chain planner”?

Een supply chain planner houdt zich bezig met de planning van de logistieke afdeling van de organisatie. Dit gaat zowel in de inkoop en de voorraad. Een supply chain planner moet daarom beschikken over een goed planningsvermogen. Meer weten? Neem direct contact met ons op via: 085-4881100. 

De taken en verantwoordelijkheden 

  • Is verantwoordelijk voor het planningsproces van de organisatie 
  • Ervoor zorgen dat de goederen en diensten op tijd worden geleverd 
  • Het opstellen van rapportages van de planning 
  • Het vergaderen met medewerkers over de planning 
  • Het onderhouden van contact met de klant 

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden? 

Het exacte salaris is sterk afhankelijk van het opleidingsniveau, de organisatie en de ervaring van de werknemer. Het salaris kan variëren van ongeveer €2.610 tot €3.535 per maand. 

Hoe kunt u een supply chain medewerker vinden? 

Wanneer u op zoek bent naar een supply chain medewerker kunnen de medewerkers van Inhuren.com u hierbij helpen. Wanneer u telefonisch of via de website een offerte hebt aangevraagd worden de wensen en eisen met u besproken. Wanneer dit in kaart is gebracht kunnen onze recruiters opzoek naar de geschikte kandidaat. Binnen enkele dagen krijgt u kandidaten voorgesteld. Hiervan kunt u de profielen en cv’s bekijken en de kandidaten uitnodigen op gesprek. U bepaalt uiteindelijk zelf wie u inhuurt. Een andere manier om aan een geschikte kandidaat te komen is door rond te vragen in uw netwerk. Een andere optie is om een vacature te plaatsen via een externe vacaturebank. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via: 085-4881100. 

Offerte aanvragen