Wat is een sorteerder?

Op deze pagina vindt u meer informatie over sorteerders. U kunt hier onder andere lezen over de werkzaamheden, salarissen en inhuurmogelijkheden.

Wat is een ‘sorteerder’?

Een sorteerder is binnen een organisatie verantwoordelijk voor het sorteren van onderdelen of producten. Het soort product waarmee gewerkt wordt is sterk afhankelijk van het type bedrijf waar medewerker werkt. Vaak is het ook van belang dat de werknemer weet hoe apparaten moeten worden gedemonteerd. Het werk is arbeidsintensief waardoor het belangrijk is dat de werknemer in goede fysieke gezondheid is.

De taken en verantwoordelijkheden

  • Sorteren van producten
  • Bedienen van machines
  • Bedienen van een heftruck
  • Werken met gereedschappen
  • Uitvoeren van sjouwwerkzaamheden
  • Demonteren van apparaten en machines
  • Uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden

Welke bedrijven huren een sorteerder in?

De werknemers zijn in de meeste gevallen werkzaam binnen een fabriek of productiecentrum. Het precieze soort bedrijf waar de werknemer werkt kan heel verschillend zijn. Zo kan een sorteerder bijvoorbeeld ingehuurd worden door metaalbewerkingsbedrijven, voedselfabrieken of postorderbedrijven.

Wat is het salaris?

Sorteerders verdienen gemiddeld een salaris van €1.500 tot €2.000 per maand.

Hoe kunt u een sorteerder vinden?

Bent u voor diverse werkzaamheden in het magazijn op zoek naar een sorteerder? Doe dan direct een vrijblijvende aanvraag bij één van de medewerkers van Inhuren.com. Er wordt contact met u opgenomen zodat u uw personeelsbehoefte en verdere wensen kunt aangeven. Vervolgens kan er actief op zoek worden gegaan naar een geschikte match. U krijgt de potentiële kandidaten allereerst aangeboden in een kandidatenprofiel zodat u zelf kunt bepalen wie het meest geschikt zou zijn voor de functie. Nadat u kennis heeft gemaakt met de medewerker, kan de inhuur beginnen. Neem direct contact met ons op via: 085 488 11 00.

Offerte aanvragen