Wat is een service medewerker?

Wat is een ”service medewerker”?

Een service medewerker probeert problemen op te lossen en vragen te beantwoorden. Dit kan zowel via de telefoon als via de mail. Een service medewerker moet daarom beschikken over een oplossingsgericht vermogen. Meer weten? Neem direct contact met ons op via 085 488 11 12. 

De taken en verantwoordelijkheden van een service medewerker

  • Het beantwoorden van vragen via de telefoon of mail
  • Het afhandelen van klachten
  • Het registeren of wijzigen van gegevens
  • Het verstrekken van informatie aan de klanten
  • Het doorverwijzen van complexe vragen

Bij welke bedrijven werken deze medewerkers? 

De werknemer kan werkzaam zijn bij bedrijven in verschillende sectoren. Meestal zijn dit grotere bedrijven in de dienstverlening, welzijn, zorg, administratie en facility. Denk hierbij aan een gemeente, school, vakantiepark, zorginstelling ect.  

Wat zijn de arbeidsomstandigheden? 

Het exacte salaris is sterk afhankelijk van het opleidingsniveau, de organisatie en de ervaring van de werknemer. Het salaris kan variëren van ongeveer 1.940 tot €2.625 per maand. 

Waar kunt u een service medewerker vinden? 

Opzoek naar een klantvriendelijke service medewerker? Inhuren.com kan u helpen aan de geschikte kandidaat. Wanneer u een offerte hebt aangevraagd via de website, neemt een van onze recruiters zo snel mogelijk contact met u op. Tijdens het gesprek kunt u aangeven wat uw wensen zijn en wat de kwaliteiten van de kandidaat moet zijn. Binnen enkele dagen krijgt u een lijst met potentiële kandidaten en hun cv’s doorgestuurdU kunt zelf kiezen welke kandidaat u uitnodigt voor een gesprek en uiteindelijk inhuurt. Een andere manier om aan een geschikte kandidaat te komen is om een vacature te plaatsen op een externe vacaturebank. Ook kunt u uw netwerk om hulp vragen. Benieuwd wat Inhuren.com voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via: 085-4881100. 

Offerte aanvragen