[email protected]

085 239 2040

Reachtruckchauffeur inhuren

Ben je op zoek naar een reachtruckchauffeur? Bekijk hier de mogelijkheden. 

Een Reachtruckchauffeur inhuren? 

Een Reachtruckchauffeur inhuren

Leuk dat je terecht bent gekomen op het nieuwe platform van WorkingHands.nl. Ben je op zoek naar een reachtruckchauffeur? Neem dan vrijblijvend contact op met ons team.

Wat is een ‘reachtruckchauffeur’?

Een reachtruckchauffeur is werkzaam binnen een magazijn en verplaatst of stapelt goederen met behulp van een reachtruck. Het verschil tussen een reachtruck en een heftruck, is dat een reachtruck een langere arm heeft en compacter is. Een reachtruck wordt vaak ingezet in kleine ruimtes met weinig manoeuvreerruimte. Het is verplicht om een reachtruck opleiding te hebben gevolgd en een reachtruckcertificaat te hebben ontvangen voordat een reachtruck bestuurd mag worden.

Zoekt u een reachtruckchauffeur? Plaats dan een vacature via onze vacaturebank.

De taken en verantwoordelijkheden

  • Voorbereiden van orders
  • Beheren van de voorraad
  • Inventariseren van goederen
  • Besturen van een reachtruck
  • Laden en lossen van goederen
  • Rapporteren aan de warehousemanager
  • Ontvangen en controleren van producten

Welke bedrijven huren een reachtruckchauffeur in?

Een reachtruckchauffeur is werkzaam in een loods, magazijn of distributiecentrum. Dit kunnen bij uiteenlopende bedrijven zijn, maar meestal zijn het bedrijven in de logistiek of transport. Een reachtruckchauffeur kan bijvoorbeeld ingehuurd worden door productiebedrijven, supermarkten of postorderbedrijven.

Wat is het salaris?

Een reachtruckchauffeur kan uitgaan van een gemiddeld salaris van €1.400 tot €2.100 per maand. Het salaris kan oplopen naarmate de medewerker meer werkervaring opdoet. Ook is het salaris afhankelijk van de gevolgde opleidingen en certificaten.

Hoe kunt u een reachtruckchauffeur vinden?

Heeft u ter versterking van het team een reachtruckchauffeur nodig? Inhuren.com kan op korte termijn een reachtruckchauffeur bij u plaatsen. Doe direct een vrijblijvende aanvraag en wij nemen contact met u op om uw personeelsbehoefte te bespreken. Daarna gaan wij actief op zoek naar een aantal potentiële kandidaten. Deze kandidaten stellen wij aan u voor aan de hand van kandidatenprofielen. Handig, want zo kunt u zelf kiezen wie u uiteindelijk wenst in te huren. Neem direct contact met ons op via 085 488 11 00. 

 

Freemium Vacature

Plaats een gratis vacature in ons netwerk! 

Zoek je een collega?

Bekijk de tarieven en mogelijkheden van WorkingHands.nl.

Duurzame Vacatures

Bekijk het groeiend aantal banen en freelance opdrachten in de duurzaamheid op Sustainablejobs.nl.