[email protected]

085 239 2040

Wat is een projectbegeleider?

Op zoek naar informatie over een projectbegeleider? Bekijk hieronder de taken, het salaris van de projectbegeleider en de mogelijkheden van Inhuren.com.

Wat is een ”projectbegeleider”?

Een projectbegeleider is verantwoordelijk voor geslaagde afronding van een project. Dit proces begint bij het maken van het ontwerp en eindigt bij de afsluiting van het project. Projectbegeleiders begeleiden vooral kleine projecten. Meer weten? Neem direct contact met ons op via 085 488 11 12. 

De taken en verantwoordelijkheden van een projectbegeleider

  • Is verantwoordelijk voor de omvang en verloop van de (financiële) planning van een project
  • Het monitoren van de voortgang van het project
  • Het zorgen voor een goede communicatie tussen werknemers en klanten
  • Het aansturen van de projectmedewerkers
  • Het zorgen voor informatievoorziening aan alle projectdeelnemers (organisatie, klanten, externe stakeholders)

Bij welke bedrijven werken deze medewerkers? 

Projectbegeleiders kunnen bij veel soorten bedrijven of bij de overheid werkzaam zijn. Deze bedrijven bevinden zicht vaak in de volgende sectoren: financieel, logistiek, bouw, ICT ect. De medewerker werkt vaak samen met andere collega’s, dit zijn bijvoorbeeld project portfolio managers, consultants en beleidsmedewerkers.  

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden  

Het exacte salaris is sterk afhankelijk van het opleidingsniveau en de ervaring van de werknemer. Het salaris kan variëren van ongeveer €3.300 tot €4.545 per maand. 

Waar kunt u een projectbegeleider vinden?  

Opzoek naar een ervaren projectbegeleider? De werknemers van Inhuren.com helpen u graag. Wanneer u een offerte heeft aangevraagd via de website neemt een van onze medewerkers contact met u op. Tijdens dit gesprek worden uw vraag en wensen in kaart gebracht. Hierna gaan onze recruiters opzoek naar de geschikte kandidaat. Binnen een aantal dagen krijgt u geschikte kandidaten voorgesteld. U bepaalt vervolgens zelf wie u uitnodigt voor een sollicitatiegesprek en wie u uiteindelijk inhuurt. Een andere optie om aan de perfecte kandidaat te komen is door een vacature te plaatsen op een externe vacaturebank. Ook kunt u rondvragen in uw eigen netwerk. Meer weten over Inhuren.com? Neem direct contact met ons op via: 085-4881100. 

Offerte aanvragen