Wat is een meewerkend voorman?

Wat is een meewerkend voorman?

Een meewerkend voorman is iemand die de leiding heeft over een productieafdeling. Meestal in een industriële of productie omgeving. De werknemer zorgt ervoor dat het productieproces goed verloopt. Ook is de meewerkend voorman het aanspreekpunt voor werknemers en de directie van de organisatie. Een meewerkend voorman inhuren? Neem direct contact met ons op: 085-4881100.

Taken en verantwoordelijkheden 

  • Het maken van een planning voor de productieafdeling 
  • Het meedenken over verbeteren binnen het productieproces 
  • Het aansturen van een medewerkersteam 
  • Het controleren van de werkzaamheden van het medewerkersteam 
  • Het inplannen van meetings 
  • Het beantwoorden van vragen van de directe en de medewerkers 

Wat zijn de arbeidsomstandigheden?

Het salaris hangt af van de ervaring en het opleidingsniveau van de medewerker. Het gemiddelde salaris ligt tussen de €1.200 en €2.700 per maand.  

Welke bedrijven huren deze medewerker in?

De medewerker kan worden ingehuurd voor de productieafdeling in verschillende sectoren. Zo kan de medewerker actief zijn in bijvoorbeeld de dienstverlenende sector, de ICT sector en de gezondheidssector.  

Hoe wordt je een meewerkend voorman? 

Om werkzaam te zijn als meewerkend voorman zijn er vaak geen specifieke opleidingen vereist. Wel is enige ervaring als bijvoorbeeld productiemedewerker gewenst. Vanuit deze functie is het namelijk mogelijk om door te groeien als meewerkend voorman. Ook zijn er een aantal mbo-opleidingen waarbij je wordt opgeleid tot deze functie.  Het ligt aan de werkgever wat er wordt gevraagd aan ervaring of opleiding.  

Hoe kunt u een geschikte kandidaat vinden?

Inhuren.com helpt u graag aan de ideale kandidaat. Wanneer u een aanvraag heeft ingediend op onze website zal een van onze medewerkers contact met u opnemen. Tijdens dit gesprek worden uw wensen in kaart gebracht. Aan de hand hiervan gaan wij opzoek naar de geschikte kandidaat. Binnen een paar dagen zullen wij kandidaten bij u voorleggen. U bepaalt zelf met wie u een gesprek inplant en wie u uiteindelijk inhuurt.  

Een andere manier om aan een geschikte medewerker te vinden is om uw netwerk om hulp te vragen. Ook is het mogelijk om een vacature te plaatsen op een externe vacaturebank. Meer weten over Inhuren.com? Neem contact met ons op: 085 488 11 12. 

Offerte aanvragen