[email protected]

085 239 2040

Wat is een medewerker groenvoorziening?

Op zoek naar een medewerker groenvoorziening? Bekijk op deze pagina alle mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Wat is een medewerker groenvoorziening?

De naam zegt het al een beetje. Een medewerker groenvoorziening is verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud van groen in openbare ruimtes. Deze medewerker zorgt ervoor dat alle taken die komen kijken bij de aanleg en het onderhoud van groen in openbare ruimtes professioneel worden uitgevoerd. Tegenwoordig worden planten en bloemen niet alleen als decoratie gebruikt, maar vaak ook als extra zuurstofbron op een kantoor of evenementenlocatie.

De taken en verantwoordelijkheden van een medewerker groenvoorziening

Een medewerker groenvoorziening is verantwoordelijk voor de uitvoer van verschillende taken. Daarnaast werkt en onderhoudt de medewerker groenvoorziening verschillende soorten openbaar groen. De meest voorkomende werkzaamheden zijn:

  • Het plaatsen van groenvoorziening zoals bomen, struiken, planten, bloemen en grasvelden;
  • Het plaatsen van heggen en ondersteuningsmaterialen van de groenvoorziening;
  • Het klaarmaken van het terrein voor aanlegwerkzaamheden;
  • Het onderhouden van groen doormiddel van snoeien, zagen, harken en maaien;
  • Het uitvoeren van andere bijhorende taken zoals bijvoorbeeld de aanleg van tegelwerk;
  • Het plaatsen van geschikte groenvoorziening.

Welke bedrijven huren een medewerker groenvoorziening in?

Een medewerker groenvoorziening is vaak in dienst van een hovenier- of groenvoorzieningsbedrijf, een gemeentelijke plantsoenendienst of andere overheidsinstelling. Tegenwoordig komt het ook vaak voor dat een medewerker groenvoorziening door een ander zakelijk bedrijf wordt ingehuurd voor kortdurende projecten. Meestal werkt een medewerker groenvoorziening samen met andere medewerkers en zorgen ze samen dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan: Hoveniers, voormannen groenvoorziening, maaimachinisten of tractorchauffeurs.

Tarieven van een medewerker groenvoorziening

De tarieven van een medewerker groenvoorziening is sterk afhankelijk van verschillende factoren. Denk hier bijvoorbeeld aan factoren zoals: leeftijd, werkervaring en opleidingsachtergrond. Maar het tarief hangt ook af van de duur van inhuur, het aantal uur werk per dag en het type werkzaamheden. Daarnaast is het bij Inhuren.com pas mogelijk om een hovenier in te huren vanaf 4 uur per dag. Voor meer informatie over de tarieven of werkwijze van Inhuren.com kunt u het beste een offerte aanvragen of telefonisch contact opnemen via: 085 488 11 00.

Werkwijze van Inhuren.com 

Inhuren.com werkt via een online platform. Via het online platform kunnen opdrachtgevers zelf opdrachten plaatsen en flexmedewerkers zich aanmelden voor een klus. Wanneer u een account heeft aangemaakt, zal één van onze contactpersonen zo snel mogelijk contact uw bedrijf opnemen. Wij zullen met u bespreken wat uw wensen en behoefte zijn betreft de medewerker groenvoorziening en een werknemersprofiel voor u aanmaken. Zodra het werknemersprofiel in orde is, kunt u direct opdrachten plaatsen.

Offerte aanvragen