Wat is een machinebouwer?

Wat is een machinebouwer? 

Een machinebouwer houdt zich bezig met het bouwen, installeren en het up to date houden van mechatronische machines. Dit zijn machines die gebruikt worden binnen de werktuigbouwkunde, elektrotechniek, meet- en regeltechniek en besturingstechniek. De werknemer plaats en installeert onderdelen van machines. Deze onderdelen worden geleverd of kan de werknemer zelf hebben gemaakt. Een machinebouwer inhuren? Neem direct contact met ons op: 085-4881100.  

Taken en verantwoordelijkheden  

  • Het samenstellen van machineonderdelen aan de hand van een bouwplan/tekening 
  • Het installeren, uit elkaar halen en moderniseren van machines
  • Het uitvoeren van testen van de machines 
  • Het melden van problemen en storingen van de machines 
  • Het opleveren van machines zoals de gestelde klantenwens 
  • Het werken met de veiligheidsnormen  

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Het exacte salaris is afhankelijk van het opleidingsniveau en ervaring van de werknemer. Het salaris van variëren van €2.000 tot €3.000 per maand.

Welke bedrijven huren een machinebouwer in?  

Machinebouw is een industrie, deze sector wordt daarom ook wel de machine-industrie, machinebouw of machinebouwindustrie genoemd. Dit zijn bedrijven in de metaalbewerking, transport, landbouw ect. Binnen deze industrie zijn veel bedrijven actief, meestal zijn dit grote bedrijven. Deze industrie richt zich op machines van zowel consumenten als bedrijven.  

Hoe kunt u een machinebouwer vinden? 

Bent u op zoek naar een ervaren machinebouwer? De specialisten van Inhuren.com helpen u graag aan de ideale kandidaat. Het begint bij het indienen van de aanvraag via de website. Een van onze werknemers zal vervolgens contact met u opnemen. U kunt aangeven wat uw personeelsbehoefte en kwaliteiten van de ideale kandidaat zijn. Aan de hand hiervan gaan wij opzoek naar de juiste match voor uw organisatie. Wij proberen zo snel mogelijk kandidatenprofielen op te sturen zodat u zelf kan bepalen wie u wilt inhuren. Een andere manier om aan een geschikte kandidaat te komen is door rond te vragen in uw netwerk. Ook kunt u een vacature plaatsen op een externe vacaturebank. Meer weten over de mogelijkheden van Inhuren.com? Neem vrijblijvend contact met ons op: 085-4881100.

Offerte aanvragen