[email protected]

085 239 2040

Wat is een luchtvrachtspecialist?

Op deze pagina kunt u meer informatie vinden omtrent een luchtvrachtspecialist.

Wat is een ‘luchtvrachtspecialist’?

Een luchtvrachtspecialist zorgt ervoor dat diverse vracht zoals huisdieren, postpakketten of cosmetica van het beginpunt naar de eindbestemming worden gebracht. Hij is er verantwoordelijk voor dat de vracht op het juiste tijdstip op de juiste plaats is. Het is belangrijk dat de medewerker beschikt over een goede kennis van de internationale wet- en regelgeving zodat deze correct nageleefd kan worden.

De taken en verantwoordelijkheden

  • Beantwoorden van de telefoon
  • Uitbrengen van verbetervoorstellen
  • Controleren van afwijkende ladingen
  • Zorg dragen voor documentenbeheer
  • Onderhouden van contact met leveranciers
  • Uitvoeren van administratieve werkzaamheden
  • Voeren van verkoop- en onderhandelingsgesprekken

Welke bedrijven huren een luchtvrachtspecialist in?

Een luchtvrachtspecialist is werkzaam op een vliegveld en wordt ingehuurd door luchtvaartmaatschappijen. Het kan ook zijn dat de medewerker ingehuurd wordt door bedrijven gespecialiseerd in de luchtvracht.

Wat is het salaris?

Het startsalaris van een luchtvrachtspecialist bedraagt tussen de €2.000 en €2.500 per maand. Wanneer er meer ervaring wordt opgedaan, kan dit salaris oplopen naar zo’n €4.200 per maand.

Hoe kunt u een luchtvrachtspecialist vinden?

Het inhuren van een luchtvrachtspecialist begint bij het indienen van een aanvraag. Eén van de medewerkers van Inhuren.com zal vervolgens contact met u opnemen zodat u direct kunt aangeven waar u precies naar op zoek bent. U kunt bijvoorbeeld aangeven hoe lang u de luchtvrachtspecialist wenst in te huren en over welke opleidingen en certificaten hij moet beschikken. Wij gaan dan op zoek naar de juiste match voor uw organisatie. Wij sturen u de kandidatenprofielen door zodat u zelf kunt bepalen wie u in wilt huren. Neem direct contact met ons op via: 085 488 11 00.

Offerte aanvragen