Wat is een logistiek supervisor?

Op zoek naar informatie over een logistiek supervisor? Bekijk hieronder de taken, het salaris van de logistiek supervisor en de mogelijkheden van Inhuren.com.

Wat is een ‘logistiek supervisor’?

Een logistiek supervisor is verantwoordelijk voor het coördineren en sturen van alle werkzaamheden die plaatsvinden in een magazijn of distributiecentrum. Hij is zowel werkzaam vanuit kantoor als in het magazijn. In principe wordt het gehele logistieke proces in het magazijn door de medewerker bewaakt. Ook heeft de medewerker een managementrol en behoort leidinggeven tot het takenpakket.

De taken en verantwoordelijkheden

  • Maken van planningen
  • Beheren van voorraden
  • Afhandelen van klachten
  • Maken van verbeterplannen
  • Begeleiden van werkzaamheden
  • Leiding geven aan afdelingsmedewerkers
  • Onderhouden van contact met leveranciers

Welke bedrijven huren een logistiek supervisor in?

De medewerkers worden door diverse logistieke bedrijven ingehuurd. Zo kan de medewerker terecht bij groothandelaren, distributiecentra, winkelketens, productiebedrijven en supermarkten.

Wat is het salaris?

Het salaris is zeer uiteenlopend en is onder andere afhankelijk van de ervaring, het bedrijf en de precieze werkzaamheden van de functie. Doorgaans verdient de medewerken tussen de €2.000 en €4.000 per maand.

Hoe kunt u een logistiek supervisor vinden?

Inhuren.com koppelt u graag aan een ervaren logistiek supervisor. Neem contact op met één van onze medewerkers en doe een aanvraag. De medewerker zal samen met u de personeelsbehoefte en verdere wensen doorgeven. Op basis daarvan ontvangt u een voorstel. Gaat u akkoord? Dan gaan wij direct op zoek naar een aantal geschikte kandidaten. Deze krijgt u voorgesteld zodat u zelf kunt kiezen met wie u een gesprek aangaat en wie u inhuurt. Neem direct contact met ons op via: 085 488 11 00.

Offerte aanvragen