Logistiek specialist

Wat is een ‘logistiek specialist’?

De logistiek specialist zorgt voor een goed verloop van de gehele logistieke dienstverlening binnen een bedrijf. Zo is de medewerker verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de binnenkomst van goederen, het beheren van deze goederen en de uitlevering van de goederen.

De taken en verantwoordelijkheden

  • Beheren van voorraden
  • Oplossen van problemen
  • Inplannen van producties
  • Optimaliseren van processen
  • Monitoren van logistieke processen
  • Signaleren en herstellen van fouten
  • Onderhouden van contact met leveranciers

Welke bedrijven huren een logistiek specialist in?

Logistiek specialisten worden ingehuurd door bijvoorbeeld postorderbedrijven, supermarkten, groothandels en online winkels. Vaak is de werknemer werkzaam in het magazijn of distributiecentrum van deze bedrijven.

Wat is het salaris?

Het salaris is zeer afhankelijk van de ervaring die de medewerker heeft. Een beginnende logistiek specialist zal beginnen met een salaris van rond de €2.500 per maand, terwijl dit later kan oplopen naar gemiddeld €5.600 per maand.

Hoe kunt u een logistiek specialist vinden?

Door contact op te nemen met één van onze medewerkers kunt u direct een aanvraag doen voor een logistiek specialist. Wij nemen contact met u op om te bespreken waar u precies naar op zoek bent. Vervolgens kunnen wij op basis daarvan op zoek gaan naar een aantal geschikte kandidaten. U ontvangt een voorstel met daarin hun profielen en kunt vervolgens zelf kiezen wie u uiteindelijk inhuurt. Neem direct contact met ons op via: 085 488 11 00.

Getalenteerde medewerkers op het gebied van logistiek & transport

Naast logistiek specialisten bieden wij ook andere medewerkers aan op het gebied van logistiek & transport. Bekijk hieronder de mogelijkheden;

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan