Wilt u meer informatie over het inhuren van een logistiek recruiter? Lees dan hier meer over onder andere de inhuurmogelijkheden, salarissen en werkzaamheden.

Wat is een ‘logistiek recruiter’?

Een logistiek recruiter is verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces binnen de logistiek. Dit begint met het inventariseren van de personeelsbehoefte, het plaatsen van vacatures en het houden van gesprekken met kandidaten. Wanneer een kandidaat is aangenomen, zorgt hij ook voor een gedeeltelijke begeleiding. De medewerker dient over goede communicatieve vaardigheden te beschikken en een stressbestendige persoonlijkheid.

De taken en verantwoordelijkheden

  • Benaderen van kandidaten
  • Plaatsen van vacatures
  • Verbeteren van werkprocessen
  • Houden van selectiegesprekken
  • Opzetten van wervingscampagnes
  • Begeleiden en binden van kandidaten
  • Zorgdragen voor administratieve processen

Welke bedrijven huren een recruiter in?

Een recruiter kan in principe door ieder bedrijf worden ingehuurd waarbij sprake is van logistieke afdelingen. Zo kunnen bedrijven zoals supermarkten, online winkels, groothandels, productiebedrijven en overheidsinstanties een  recruiter inhuren.

Wat is het salaris?

Gemiddeld begint een startende logistiek recruiter met een salaris van €2000 per maand. Dit kan oplopen naar zo’n €4000 per maand wanneer de medewerker meer ervaring binnen het vakgebied opdoet.

Hoe kunt u een logistiek recruiter vinden?

Inhuren.com helpt u graag aan een ervaren en gedreven recruiter. U kunt het beste een vrijblijvende aanvraag doen bij één van onze medewerkers. In een persoonlijk gesprek wordt vervolgens besproken wat uw personeelsbehoefte is en waar u precies naar op zoekt bent. Wij bieden deze medewerkers aan u voor aan de hand van kandidatenprofielen. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.