085 – 488 1100

Wat is een logistiek manager?

Op zoek naar informatie over een logistiek manager? Bekijk hieronder de taken, het salaris van de logistiek manager en de mogelijkheden van Inhuren.com.

Wat is een logistiek manager?

Een logistiek manager is verantwoordelijk voor het optimaal afstemmen van alle logistieke processen binnen een bedrijf. De manager zorgt voor het voorbereiden, opzetten en begeleiden van diverse projecten. Hij of zij heeft als doel om grootschalige en kostbare en zo efficiënt en correct mogelijk uit te voeren. Doorgaans werkt de manager met grote en complexe projecten. Hij of zij kan zowel interne als externe projecten opzetten.

De taken en verantwoordelijkheden

  • Inkoop van goederen
  • Bewaken van het budget
  • Supplychain management
  • Signaleren van knelpunten
  • Opstellen van plannen
  • Plannen van logistiek personeel
  • Ontwikkelen van een projectstrategie

Welke bedrijven huren een logistiek manager in?

Een manager zal doorgaans aan de slag gaan bij grote logistieke- of transportbedrijven. Ook door bedrijven die veelal met techniek en ict werken, kan een manager worden ingehuurd.

Wat is het salaris?

Het salaris is onder andere afhankelijk van de ervaring van de manager en het soort bedrijf waar hij of zij werkzaam is. Een startende manager verdient vaak rond de €3.500,- per maand terwijl het salaris van een ervaren manager kan oplopen tot boven de €6.000,- per maand.

Hoe kunt u een logistiek manager vinden?

Bent u op zoek naar een ervaren manager? De specialisten van Inhuren.com helpen u graag aan de juiste medewerkers. Neem contact op voor een vrijblijvende aanvraag zodat we uw personeelsbehoefte en verdere wensen goed in kaart kunnen brengen. Wij doen vervolgens ons uiterste best om u al binnen enkele werkdagen voor te stellen aan een aantal geschikte medewerkers. Voor meer informatie over onze werkwijze en mogelijkheden kunt u contact opnemen via het aanvraagformulier.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan