[email protected]

085 239 2040

Wat is een interieurbouwer?

Op zoek naar informatie over een interieurbouwer? Bekijk hieronder de taken, het salaris van de interieurbouwer en de mogelijkheden van Inhuren.com.

Wat is een ”interieurbouwer”?

Een interieurbouwer is verantwoordelijk voor het maken van interieurs. Dit kan variëren van interieurs voor winkels tot kantoorpanden. Als interieurbouwer moet je nauwkeurig te werk gaan met veel verschillende materialen. Meer weten? Neem direct contact met ons op via 085-4881100.

De taken en verantwoordelijkheden van een interieurbouwer

  • Het maken van interieurs (zoals voor winkels, kantoren en openbare gebouwen)
  • Het werken met materialen (zoals: hout, glas, metaal ect
  • Het omgaan met houtbewerkingsmachines (schuurmachine, schaafmachine, freesmachine ect)
  • Het meedenken aan interieur projecten
  • Het werken vanaf een werktekening

Welke bedrijven werken met deze medewerkers?

Interieurbouwers werken bij bedrijven die zich bezighouden met interieurbouw. Deze bedrijven werken vaak samen met winkels, ziekenhuizen, kantoren en openbare gebouwen. De medewerker zorgt in de meeste gevallen dan ook voor het interieur van deze gebouwen.  

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden? 

Het precieze salaris is onder andere afhankelijk van de ervaring en het opleidingsniveau van de medewerker. Een beginnend medewerker zonder ervaring verdient ongeveer 1.800 per maand. Het gemiddelde salaris is €2.200 per maand en het salaris met meer dan tien jaar ervaring is ongeveer €2.600 per maand.  

Hoe kunt u een interieurbouwer vinden?

Bent u opzoek naar een interieurbouwer? Inhuren.com helpt u graag aan de ideale kandidaat. Wanneer u een aanvraag heeft ingediend op onze website zal een van onze medewerkers contact met u opnemen. Tijdens dit gesprek worden uw wensen in kaart gebracht. Aan de hand hiervan gaan wij opzoek naar de geschikte kandidaat. Binnen een paar dagen zullen wij kandidaten bij u voorleggen. U bepaalt zelf met wie u een gesprek inplant en wie u uiteindelijk inhuurt.  

Een andere manier om aan een geschikte medewerker te vinden is om uw netwerk om hulp te vragen. Ook is het mogelijk om een vacature te plaatsen op een externe vacaturebank. 

Opzoek naar personeel? Neem contact met ons op: 085-4881100.

Offerte aanvragen