[email protected]

085 239 2040

Wat is een graafmachinist?

Wat is een ”graafmachinist”?   

Een graafmachinist bedient machines met scheppen, shovels en andere graafhulpmiddelen. Hierdoor kan de werknemer grond uitgraven en materialen verplaatsen en in/uit laden. De medewerker kan worden ingehuurd voor verschillende sectoren door kleine, middelgrote of grote bedrijven. Een graafmachinist inhuren? Neem direct contact met ons op: 085-4881100.

Taken en verantwoordelijkheden  

  • Het uitvoeren van graafwerkzaamheden (zoals het graven van gaten en het ruimen van puin) 
  • Het besturen van graafmachines (wielgraafmachine, sleuvengraver, wielgraafmachine en een rupsgraafmachine) 
  • Het gebruiksklaar maken van de graafmachines 
  • Het signaleren van storingen/ problemen van de graafmachines 
  • Het communiceren met medewerkers over de veiligheid 
  • Het geschikt maken van een terein voor de aanleg van wegen  

Welke bedrijven huren een graafmachinist in? 

Een graafmachine kan door verschillende bedrijven worden ingehuurd. Zo kan de graafmachinist worden ingehuurd door een overheidsinstanties voor het uitraven van een stuk grond voor bijvoorbeeld een nieuwe tunnel. Ook kunnen graafmachinisten worden ingehuurd door bedrijven in de bouw. Hier kan de medewerker worden ingehuurd om puin te ruimen of voor het uitraven van bouw fundering voor een huis. 

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden? 

Het gemiddelde salaris van een graafmachinist ligt tussen de €2.100 en €2.400 per maand. Het salaris hangt af van de ervaring en het opleidingsniveau van de werknemer.  

Hoe kunt u een graafmachinist vinden?  

Inhuren.com helpt u graag aan een ervaren graafmachinist. U kunt telefonisch of via de website vrijblijvend een aanvraag doen. Een van onze werknemers zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om te bespreken waar u opzoek naar bent. Wanneer uw wensen zijn besproken kunnen onze specialisten opzoek naar de ideale kandidaat. Binnen enkele werkdagen ontvangt u een voorstel met kandidaten en hun profielen. Hieruit kunt u kiezen met wie u een gesprek inplant en wie u uiteindelijk inhuurt. Vragen? Neem direct contact met ons op: 085-4881100.

Offerte aanvragen