[email protected]

085 239 2040

Wat is een glazenwasser?

Wat is een ”glazenwasser”?

Een glazenwasser zorgt ervoor dat ramen en gevels weer schoon worden. Dit kunnen ramen zijn in woningen tot aan hoge gebouwen. Een glazenwasser moet dan ook geen last hebben van hoogtevrees. Meer weten? Neem direct contact met ons op via 085 488 11 12. 

De taken en verantwoordelijkheden van een glazenwasser

  • Het schoonmaken en reinigen van ramen, gevels en kozijnen
  • Het gebruiken van een spons, zeem en wisser bij het schoonmaken
  • Het streeploos achterlaten van ramen
  • Het werken met een hoogwerker
  • Het tevredenstellen van klanten over het resultaat van de ramen

Bij welke bedrijven werken deze medewerkers? 

De medewerker is in de meeste gevallen werkzaam bij een glazenwasser bedrijf. Dit kan een klein, middelgroot of groot bedrijf zijn. De medewerker werkt vaak samen met andere glazenwassers van het bedrijf.  

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?  

Het exacte salaris is sterk afhankelijk van het opleidingsniveau, de organisatie en de ervaring van de werknemer. Het salaris kan variëren van ongeveer €1.795 tot €2.430 per maand. 

Hoe kunt u een glazenwasser vinden? 

Opzoek naar een ervaren glazenwasser? Er zijn meerdere manier waarop u aan een geschikte kandidaat kan komen. De eerste manier is om uw familie, vrienden of collega’s om hulp vragen. Ook kunt u een vacature te plaatsen op een externe vacaturebank. De derde optie is om een uitzendbureau zoals Inhuren.com in te schakelen. Een medewerker van Inhuren.com zal eerst tijdens een telefoongesprek uw wensen en eisen in kaart brengen. Hierna gaan de recruiters opzoek naar een geschikte kandidaat. Binnen een aantal dagen krijgt u een aantal kandidaten voorgesteld waarvan u de cv’s  kan bekijken. U bepaalt zelf wie u uitnodigt voor een gesprek en wie u uiteindelijk inhuurt. Benieuwd wat Inhuren.com voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via: 085-4881100. 

Offerte aanvragen