Vrachtwagens laden en lossen

Vrachtwagens laden en lossen

In de logistiek en transport is het laden en lossen van vrachtwagens een belangrijke en één van de meest voorkomende taken. Het laden en lossen van vrachtwagens gebeurt vaak tijdens grote verhuizingen, de transport van goederen of bij andere grote projecten. Daarnaast vereist het laden en lossen van vrachtwagens sterke en ervaren flexmedewerkers. Hieronder hebben we alle taken & verantwoordelijkheden op een rijtje gezet die komen kijken bij het laden en lossen van vrachtwagens. Lader en losser nodig? Neem direct contact met ons op via 085 488 11 00.

Taken & verantwoordelijkheden lader en losser van vrachtwagens

  • Dragen altijd een geschikte werkbroek en werkschoenen;
  • Het tijdig inladen van de vrachtwagen;
  • Samenwerken met andere laders en lossers en het correct verdelen van de taken;
  • Goederen tellen en pallets stapelen;
  • Goederen controleren, stickeren en sealen;
  • Het ondersteunen van transportpersoneel.

Lader en losser van Inhuren.com

Inhuren.com is al jaren actief en gespecialiseerd in de logistieke sector. Door de jaren heen heeft Inhuren.com dan ook een flexibele logistieke pool opgebouwd van zo’n 120 flexmedewerkers. In deze pool hebben we laders en lossers van verschillende leeftijden en met verschillende kwaliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een lader en losser inhuren voor containers, vrachtschepen of voor in het magazijn.

Tarieven lader en losser vrachtwagen

De tarieven van een lader en losser zijn sterk afhankelijk van een aantal factoren. Hierin speelt bijvoorbeeld de leeftijd van de lader en losser, werkervaring en eisen vanuit u als werkgever een grote rol. Voor meer informatie omtrent de tarieven van een lader en losser van vrachtwagens kunt u een offerte aanvragen of contact opnemen met onze specialist.

Hoe kunt u een lader en losser inhuren?

Bent u op zoek naar laders en lossers van vrachtwagens? Via Inhuren.com kunt u gemakkelijk ervaren logistiek personeel inhuren. Sinds kort werken wij met een online platform waar werkgevers een eigen profiel krijgen en zelf opdrachten kunnen plaatsen. Zodra u een opdracht op het platform heeft geplaatst, kunnen geschikte logistieke flexmedewerkers reageren op uw opdracht. Meer informatie omtrent de inhuur van laders en lossers en het online platform? Neem direct contact met ons op via 085 488 11 00.

Offerte aanvragen