Vrachtwagenchauffeur inhuren

Vrachtwagen chauffeur inhuren

Heeft u nationale of internationale ritten die gereden moeten worden? Gaat het om goederenvervoer, meubels of schadelijke stoffen? Via het platform van Inhuren.com komt u eenvoudig in contact met ervaren vrachtwagenchauffeurs. Onze vrachtwagenchauffeurs zijn voor zowel een korte als lange periode inzetbaar.

De vrachtwagenchauffeur van Inhuren.com

Het uitzenden van personeel in de transportsector behoort tot één van de specialisaties van Inhuren.com. Dagelijks gaan onze vrachtwagenchauffeurs de weg op om goederen af te leveren. Wij helpen u graag aan een ervaren vrachtwagenchauffeur. Als vanzelfsprekend beschikt onze vrachtwagenchauffeur over een C of CE rijbewijs, Code95 en bestuurderspas. Tot slot leveren wij een vrachtwagenchauffeur die de Nederlandse taal en/of Engelse taal goed beheerst.

Verschillende types vrachtwagenchauffeurs

De vrachtwagenindustrie is het afgelopen decennium gegroeid en de voortdurende groei heeft diversiteit voor vrachtwagenchauffeurs opgeleverd. Inhuren.com is er van op de hoogte dat er veel verschillende vrachtwagenchauffeurs zijn. Hieronder alle type chauffeur:

  • Trekker met oplegger/vrachtauto en aanhangwagen)
  • LZV chauffeur
  • Kipper chauffeur
  • Bakwagen chauffeur
  • Container chauffeur
  • Kraanchauffeur
  • Combitruckchauffeur
  • Tankchauffeur
Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een vrachtwagenchauffeur in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Offerte aanvragen

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met één van de specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten, zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven in ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvang u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een vrachtwagenchauffeur in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen. 

Overige

Wanneer u via ons een vrachtwagenchauffeur inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de chauffeurs worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een chauffeur gehanteerd van 4 uur per dag. Verder zal het met regelmaat voor kunnen komen dat een vrachtwagenchauffeur ‘s nachts moet werken. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao.

Offerte aanvragen