Tijdelijk Personeel inhuren

Bekijk hier de mogelijkheden m.b.t. het inhuren van tijdelijke medewerkers. 

Tijdelijk (extra) Personeel Nodig?

Tijdelijk een extra collega nodig? 

WorkingHands.nl helpt bedrijven die door drukte, ziekte, uitval (of gewoon door groei) tijdelijk extra personeel nodig hebben. Onder tijdelijk verstaan wij overigens niet de inzet van personeel voor een aantal dagen of een paar weken. Wij kunnen alleen bedrijven helpen die voor minimaal twee tot drie maanden extra ondersteuning nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan office personeel zoals een (financieel) administratief medewerker of receptionist. Daarnaast kunnen wij studenten of logistiek medewerkers inzetten. 

Snel weten waar u aan toe bent!

Heeft u tijdelijk personeel nodig, maar weet u nog niet wat het inhuren van tijdelijk personeel precies inhoudt? Of wilt u weten op welk termijn wij u een geschikte kandidaat kunnen voorstellen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Een medewerker van Inhuren.com neemt zo spoedig mogelijk contact met u op alle mogelijkheden toe te lichten.

Gecertificeerde medewerkers

Tijdelijk personeel die beschikt over een specifieke certificaat/diploma? Of bent u op zoek naar personeel met praktijkervaring? Inhuren.com heeft ervaring met diverse opdrachtgevers en projecten in verschillende branches. Op deze manier weten onze specialisten snel de juiste kandidaten te koppelen aan uw organisatie. Speciale vereisten of wensen? Neem voor meer informatie direct contact met ons op via: 085 488 11 12.

Tarieven van tijdelijk personeel 

Voor het inhuren van tijdelijk personeel hanteren wij vaak een tarief tussen de €20,- en €26,- per uur. De hoogte van het tarief is sterk afhankelijk van de duur van de inhuur en de ervaring die onze kandidaten met zich meebrengen. Voor het exacte tarief kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons: 085 488 11 12. Zodra u een aanvraag heeft ingediend, sturen wij een tariefvoorstel op de mail. Uiteindelijk geeft u als opdrachtgever akkoord op het voorstel, en kan onze recruiter aan de slag. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Onze werkwijze

Wij gaan op een effectieve wijze te werk zodat de meest geschikte kandidaten bij u terecht komen.

Onze werkwijze gaat daarbij als volgt:

  • U doet per mail of telefonisch een aanvraag bij onze specialist
  • Onze specialist neemt contact met u op om uw wensen te bespreken
  • Nadat uw wensen kenbaar zijn gemaakt, gaat de specialist op zoek naar een geschikte kandidaat
  • Binnen 7 dagen stellen wij de meest geschikte kandidaten aan u voor
  • U besluit zelf met wie u een kennismaking inplant en wie u inhuurt.

Bekijk ook:

Freemium Vacature

Plaats een gratis vacature in ons netwerk! 

Zoek je een collega?

Bekijk de tarieven en mogelijkheden van WorkingHands.nl.

Duurzame Vacatures

Bekijk het groeiend aantal banen en freelance opdrachten in de duurzaamheid op Sustainablejobs.nl.