Student inhuren

Bekijk hier de mogelijkheden m.b.t. het inhuren van een student of werkstudent. 

Een Student Nodig? 

Student nodig?

Bent u op zoek naar een young professional die een goede bijdrage kan leveren aan uw organisatie? Studenten zijn vaak perfect inzetbaar voor een flexibele of tijdelijke baan. Iemand die een frisse blik op uw werkzaamheden kan werpen? Neem dan direct contact met ons op: 085 488 11 12, zodat wij binnen enkele dagen geschikte studenten aan u kunnen voorstellen.

Een student inhuren via WorkingHands.nl

Heeft u een student nodig, maar weet u nog niet wat het inhuren van een student precies inhoudt? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Een medewerker van Inhuren.com neemt zo snel mogelijk contact met u op om alle mogelijkheden verder toe te lichten.

Getalenteerde studenten

Zoekt u een getalenteerde student die naast zijn of haar studie flexibel inzetbaar is? Er zijn veel studenten die graag extra praktijkervaring op doen naast de kennis die zij op doen in het klaslokaal. Een student is goed inzetbaar om taken waar uw eigen medewerkers niet aan toe komen op te vangen. Inhuren.com heeft ervaring met opdrachtgevers in verschillende branches gerelateerd aan studentenwerk.

Onze werkwijze

Wij gaan op een effectieve wijze te werk zodat de meest geschikte kandidaten bij u terecht komen.

Onze werkwijze gaat daarbij als volgt:

  • U doet per mail of telefonisch een aanvraag bij onze specialist
  • Onze specialist neemt contact met u op om uw wensen te bespreken
  • Nadat uw wensen kenbaar zijn gemaakt, gaat de specialist op zoek naar een geschikte kandidaat
  • Binnen 7 dagen stellen wij de meest geschikte kandidaten aan u voor
  • U besluit zelf met wie u een kennismaking inplant en wie u inhuurt

Tarieven van WorkingHands.nl

Voor het inhuren van een student hanteren wij verschillende tarieven per uur. De hoogte van het tarief is afhankelijk van de duur van de inhuur en de ervaring die onze kandidaten met zich meebrengen. Voor het exacte tarief kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons. Zodra wij op de hoogte zijn van de gewenste taken en functie die de student zal uitvoeren binnen uw organisatie, sturen wij u direct een tarievenvoorstel. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

 

Werkzaamheden voor de student

Het team van Student Inhuren zet studenten in voor verschillende werkzaamheden. Denk hierbij aan HRM ondersteuning, administratieve werkzaamheden en online marketing werkzaamheden. 

Bekijk ook: 

 

 

Freemium Vacature

Plaats een gratis vacature in ons netwerk! 

Zoek je een collega?

Bekijk de tarieven en mogelijkheden van WorkingHands.nl.

Duurzame Vacatures

Bekijk het groeiend aantal banen en freelance opdrachten in de duurzaamheid op Sustainablejobs.nl.