[email protected]

085 239 2040

Standbouwer inhuren

Bekijk hier de mogelijkheden tot het inhuren van standbouwers. 

Een Standbouwer inhuren? 

Wat is een standbouwer?

Een standbouwer is een medewerker in de logistieke branche. Denk aan evenementen, optredens, grote bijeenkomsten, op dit soort gelegenheden zijn altijd grote of kleine stands te vinden. Een standbouwer is voornamelijk verantwoordelijk voor de op- en afbouw van deze stands. Naast de op- en afbouw, zorgt een standbouwer er ook voor dat de stands zijn voorzien van de juiste aankleding. De standbouwer heeft hierbij vaak een uitvoerende functie, maar soms ook een organiserende functie. Standbouwer(s) inhuren? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

Taken en verantwoordelijkheden

Een standbouwer heeft verschillende taken en verantwoordelijkheden. Zo is een standbouwer bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het monteren en demonteren van standonderdelen, maar bijvoorbeeld ook voor het aansluiten van een lichtnetwerk. Bekijk hieronder alle taken en verantwoordelijkheden van een standbouwer:

  • Op- en afbouw van stands
  • Sjouwen van attributen van de stands
  • Inrichten van de stands
  • Monteren en demonteren van verschillende standonderdelen
  • Toepassing van signing (plakfolie)
  • Verlichting aansluiten

Het salaris van een standbouwer

Het salaris van een standbouwer is afhankelijk van de ervaring die hij of zij heeft. Het varieert dan ook van een salaris tussen de €1.700 en €2.500 bruto per maand. Naarmate de standbouwer meer ervaring opdoet binnen de functie, zal het salaris ook toenemen.

Welke bedrijven huren een standbouwer in?

Een standbouwer is meestal actief in de evenementenbranche. Hierbij wordt een standbouwer ingehuurd voor verschillende soorten evenementen zoals beurzen, optredens, markten of bijvoorbeeld festivals. Grote of kleine bouwbedrijven hebben dan ook vaak extra mankracht nodig tijdens een drukke periode.

Hoe kunt u een geschikte kandidaat vinden?

Standbouwer inhuren? Inhuren.com kan u helpen met het vinden van een geschikte kandidaat. Onze recruiters beschikken over een grote pool en weten de juiste mensen aan uw organisatie te koppelen. U kunt vrijblijvend een aanvraag doen of direct contact met ons opnemen: 085 488 11 00.

Bekijk ook: 

Freemium Vacature

Plaats een gratis vacature in ons netwerk! 

Zoek je een collega?

Bekijk de tarieven en mogelijkheden van WorkingHands.nl.

Duurzame Vacatures

Bekijk het groeiend aantal banen en freelance opdrachten in de duurzaamheid op Sustainablejobs.nl.