[email protected]

085 239 2040

Sjouwers inhuren

Ben je op zoek naar een sjouwer of verhuizer? Dan kunnen wij met onze pool van student verhuizers, sjouwers en sterke mannen eventueel op korte termijn ondersteunen. Via deze pagina is het mogelijk om informatie aan te vragen of direct in contact te komen met het team van WorkingHands.nl. 

Wat kost een sjouwer? 

Het inhuren van een sjouwer of verhuizer kost €32,50 exclusief 21% btw per uur. Het is niet mogelijk voor particulieren om sjouwers in te huren via WorkingHands.nl. Wij werken alleen voor bedrijven. Wanneer je als particulier een verhuizer of sjouwer nodig hebt is het verstandig om dit in te huren via een verhuisbedrijf. Wij hebben verschillende verhuispartners in ons netwerk. Dus ook hierover kan je contact opnemen via [email protected]

Welke taken kan een sjouwer uitvoeren (naast sjouwen van spullen)

  • Ondersteuning op een bedrijfsverhuizing;
  • Montagewerkzaamheden; 
  • Ondersteuning in de projectmontage; 
  • Laden en lossen van containers; 
  • Inpak werkzaamheden; 
  • Bijrijder; 
  • Meubelbezorging. 

Direct contact met onze planning

Of het nou gaat om het éénmalig inhuren van sjouwers of een project van meerdere dagen/weken. Het moet passen in de planning van WorkingHands.nl. Per week hebben wij een pool van bijna veertig verhuizers, sjouwers en logistiek medewerkers aan het werk. Deze pool is door de drukke arbeidsmarkt vaak voor meerdere dagen vooruit ingepland. Zoek je dus een sjouwer voor een klus? Neem dan snel contact op via [email protected] zodat onze planners jou op korte termijn kunnen ondersteunen. 

Ga je verhuizen? 

Dan is het misschien een idee om een verhuisbedrijf in te huren. Het is daarentegen ook mogelijk om alleen verhuizers en sjouwers in te huren via WorkingHands.nl.  

Freemium Vacature

Plaats een gratis vacature in ons netwerk! 

Zoek je een collega?

Bekijk de tarieven en mogelijkheden van WorkingHands.nl.

Duurzame Vacatures

Bekijk het groeiend aantal banen en freelance opdrachten in de duurzaamheid op Sustainablejobs.nl.