085 – 488 1100

Schoonmakers inhuren

Bent u per direct op zoek naar ervaren schoonmakers? Inhuren.com heeft direct inzetbare schoonmakers. Neem direct contact met ons op.

Hoe kunt u een schoonmaker inhuren via Inhuren.com?

Heeft u schoonmakers nodig en huurt u deze medewerkers in via Inhuren.com? Doe een aanvraag bij onze specialist. Geef hierbij door wanneer en hoeveel schoonmakers u nodig heeft en wat de verwachtingen zijn die u heeft van de schoonmakers. Vervolgens gaat onze specialist de juiste medewerkers inplannen die beschikken over de juiste achtergrond, ervaring en benodigdheden.

Verder zal de specialist alle zaken omtrent de inhuur voor u regelen. Tijdens het contact met onze specialist kunt u direct navraag doen naar wat een inhuurkracht u gaat kosten. Neem contact met ons op, zodat wij u direct kunnen helpen: 085 488 11 12

Schoonmakers zelden zo belangrijk als nu

Er zijn cruciale beroepsgroepen specifiek voor COVID-19 om de samenleving draaiende te houden tijdens de COVID-19-uitbraak. Schoonmakers vallen onder een vitaal beroep als het gaat om schoonmaak in beroepsgroepen die wel benoemd zijn als vitaal, zoals de zorg. Er is in deze periode meer vraag naar schoonmakers, aangezien ruimtes gedesinfecteerd dienen te worden ter bestrijding van het virus. De juiste uitvoering van de schoonmaak is zelden zo belangrijk geweest als nu.

De taken en verantwoordelijkheden van een schoonmaker.

Wegens het coronavirus is de grootste taak om alles binnen een bepaalde ruimte te desinfecteren. Toch hebben we de algemene werkzaamheden hieronder opgesteld.

  • Meubilair poetsen;
  • Meubilair afstoffen;
  • Keuken en sanitair reinigen;
  • Supermarkten schoonmaken;
  • Shampooën van vloerbedekking;
  • Prullenbakken legen en schoonmaken;
  • Ramen en spiegels ontvetten en schoonmaken.

Welke bedrijven huren een schoonmaker in?

Elk bedrijf dat nog operationeel is, implementeert extra schoonmaakrondes. Kennis en alertheid zorgen hiervoor. Supermarkten bijvoorbeeld maken nu veel meer schoon, boodschappenkarretjes moeten meerdere keren per dag schoongemaakt worden etc. Soms is er te weinig personeel om dit te doen, of ook te weinig kennis bij het personeel om de juiste uitvoering van de schoonmaak uit te voeren. Heeft u dit ook binnen uw organisatie? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

 

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan