[email protected]

085 239 2040

(Interim) Recruiter inhuren?

Bekijk hier de mogelijkheden tot het inhuren van een recruiter tegen een vast tarief per uur via WorkingHands.nl. 

Wij helpen jou bij het vinden van een interim recruiter!

 

Recruiter inhuren 

Het team van WorkingHands.nl is gespecialiseerd in het invullen van vacatures en freelance opdrachten. Daarnaast is het ook mogelijk om via ons netwerk een recruiter in te huren voor het invullen van meerdere vacatures. Denk bijvoorbeeld in het geval waarin een bedrijf of organisatie een accuut tekort heeft aan monteurs of financieel medewerkers. In dat geval is het mogelijk om een recruiter in te huren die hier direct mee aan de slag gaat. 

Wat kunnen onze recruiters hierin betekenen? 

Onze recruiter gaat over het algemeen bij jou op kantoor aan de slag met het werven van nieuwe kandidaten. Uiteraard is het ook mogelijk dat onze recruiter deels vanuit ons kantoor werkt of vanuit huis (remote). Onze recruiter gaat met behulp van ons netwerk, kennis en middelen aan de slag om de recruitment van de openstaande vacatures vorm te geven. 

Hoe ziet een recruitment aanpak eruit? 

Om te beginnen wordt er gekeken naar de vacatures en het profiel van de kandidaat waar naar wordt gezocht. Vervolgens brengen wij in kaart op basis van onze data en gegevens via welke kanalen deze kandidaat het beste te bereiken is. Is dat bijvoorbeeld via LinkedIn groepen, Indeed, Job marketing campagnes, vacaturebanken of een combinatie van allemaal? Daarnaast wordt er gekeken naar de recruitment kanalen die het bedrijf al heeft. 

 • Hoe is de vacature pagina op de website ingericht? 
 • Kunnen kandidaten die vacatures op de website eenvoudig vinden? 
 • Kunnen kandidaten eenvoudig reageren? 
 • Worden kandidaten snel opgevolgd nadat ze hebben gesolliciteerd? 
 • Wie is er nu verantwoordelijk voor de vacatures? 
 • Wie schrijft de vacatureteksten? 
 • Zijn de vacatures te geïntegreerd met Google for Jobs? 
 • Is er een Indeed account? 
 • Hoe is deze Indeed account ingericht? 
 • Wat is het resultaat van eerdere campagnes? 
 • Is het interessant om te kijken naar job marketing? 

Deze en nog meer vragen komen aan bod bij het inrichten van het proces. Vaak is er aan de voorkant al enorm veel winst te behalen om meer sollicitanten te krijgen op de vacatuers. 

Wat kosten onze recruiters? 

Het inhuren van een recruiter via WorkingHands.nl kost €65,00 per uur exclusief 21% btw. De recruiters van WorkingHands.nl zijn tussen de 16 en 32 uur per week inzetbaar. 
 

Recruitment Vacature (ipv Interim) 

Ook voor reguliere recruitment vacatures kan je terecht in het netwerk van WorkingHands.nl. Middels het netwerk dat wij de laatste jaren hebben opgebouwd zijn wij uitermate geschikt om jouw vacature snel in te vullen. 

Het netwerk van WorkingHands.nl

Wanneer je ervoor kiest een recruiter in te huren via WorkingHands.nl krijg je als bijkomend voordeel dat wij ook ons gehele netwerk van vacaturebanken, online marketing en job marketing kanalen ter beschikking stellen. Zo beschikken wij over verschillende kanalen en netwerken zoals Sustainablejobs.nl en Recruiternext.nl. Daarnaast bemiddelen wij administratief medewerkers en is het mogelijk om vacatures te plaatsen in ons netwerk.