085 – 488 1100

Personeel inhuren

 

Inhuren.com is gespecialiseerd in de bemiddeling van vakmensen, zzp-ers, freelancers én werkzoekenden. Denk hierbij aan monteurs, montage medewerkers, logistiek medewerkers, verhuizers, chauffeurs, bijrijders, teamleaders, planners, loodsmedewerkers, heftruckchauffeurs, reachtruckchauffeurs en ga zo maar door. Zoek je iemand die past binnen één van deze profielen? Of is jouw bedrijf actief in de techniek, logistiek, transport, industrie of montage? Plaats dan een opdracht of vacature op ons platform. Daarnaast is het mogelijk om gehele projecten aan onze teams uit te besteden. Hiervoor kan je meer informatie aanvragen via support@workinghands.nl. 

 

Hoe kunt u met ons samenwerken? 

 

Er zijn een aantal verschillende manieren om een samenwerking aan te gaan. De eerste manier is het plaatsen van een vacature, de tweede manier is door iemand via ons recruitment team in te huren en de derde optie is door één van onze teams voor een project in te huren. 

 

Personeel inhuren

 

Zodra u de kandidaat uit heeft gekozen zal deze zijn of haar contract moeten tekenen bij Sustainable.works. Dit verloopt via een online platform waar u geen omkijken naar heeft. U hoeft alleen als opdrachtgever uw contract online te tekenen. Zodra dit is gedaan kan de inhuur van de uitzendkracht starten.

Tijdens het inhuren van de uitzendkracht worden de uren wekelijks digitaal verwerkt via ons platform. Uw organisatie ontvangt wekelijks een factuur met daarop de gewerkte uren.

 

Een opdracht of vacature plaatsen

 

Vooraf krijgt u een voorstel met daarin een overzicht van de zogenaamde ”omrekeningsfactor” die wij hanteren voor uw aanvraag. Op basis van deze omrekeningsfactor kunt u uitzoeken wat een uitzendkracht met een bepaald salaris u gaat kosten. Dit lijkt ingewikkeld maar het is heel eenvoudig. Mijn collega’s die het voorstel aan u uitbrengen zullen dit duidelijk toelichten.

 

 

Tarieven download