Magazijnmedewerker inhuren

Op zoek naar een magazijnmedewerker? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com

Magazijnmedewerker

Bent u ter versterking van het team op zoek naar een magazijnmedewerker? Onze medewerkers kunnen voor zowel een lange als een korte periode ingehuurd worden. Ontmoet via ons platform direct inzetbare magazijnmedewerkers. Magazijnmedewerker inhuren? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

De magazijnmedewerkers van Inhuren.com

Het uitzenden van personeel binnen de logistiek en transport behoort tot het specialisme van Inhuren.com. Wij beschikken dan ook over een grondige kennis van het werkveld en weten hoe we bedrijven op de juiste manier kunnen ondersteunen met personeel. Wij zenden dagelijks magazijnmedewerkers uit aan verschillende opdrachtgevers.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Zij geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven in ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvangt u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een magazijnmedewerker in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Hoe kunt u een magazijnmedewerker vinden?

Wanneer u via ons een magazijnmedewerker inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag.

Verder zal het met regelmaat voor kunnen komen dat een magazijnmedewerker ‘s nachts moet werken. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

Getalenteerde medewerkers op het gebied van logistiek & transport

Naast magazijnmedewerkers bieden wij ook andere medewerkers aan op het gebied van logistiek & transport. Bekijk hieronder de mogelijkheden;

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan