[email protected]

085 239 2040

Klusjesman inhuren

Bekijk hier de mogelijkheden tot het inhuren van een klusjesman, huismeester of handyman via WorkingHands.nl. 

Een Klusjesman nodig?? 

Klusjesman

Bent u op zoek naar een getalenteerde klusjesman voor bijvoorbeeld het uitvoeren van reparaties en het leggen van vloeren? De klusjesmannen van Inhuren.com zijn voor zowel een korte als een lange periode inzetbaar. Via ons platform kunt u direct ervaren personeel vinden. Klusjesman inhuren? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

Een klusjesman via WorkingHands.nl

Inhuren.com heeft als specialisatie het uitzenden van logistiek personeel. Doordat wij dagelijks klusjesmannen inzetten door heel Nederland, beschikken wij over een goede kennis van de branche. Wij plaatsen graag een ervaren klusjesman binnen uw bedrijf.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Neem direct contact met ons op via het aanvraagformulier of bel naar een van onze specialisten. Wij geven graag meer informatie over onze diensten en zo komt u er ook meteen achter of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Uw wensen voor het personeel kunt u vervolgens doorgeven na een inschrijving in ons platform. Aan de hand daarvan sturen wij u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is en daar een kennismaking voor inplannen.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een klusjesman in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige

Wanneer u via ons een klusjesman inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag. Verder zal het met regelmaat voor kunnen komen dat een klusjesman ‘s nachts moet werken. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao. Meer weten? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

Freemium Vacature

Plaats een gratis vacature in ons netwerk! 

Zoek je een collega?

Bekijk de tarieven en mogelijkheden van WorkingHands.nl.

Duurzame Vacatures

Bekijk het groeiend aantal banen en freelance opdrachten in de duurzaamheid op Sustainablejobs.nl.