085 – 488 1100

Heftruckchauffeurs nodig?

Heftruckchauffeurs inhuren

Inhuren.com is gespecialiseerd in de volledige bemiddeling, opleiding, training en begeleiding van heftruckchauffeurs. Wij werken voor bedrijven in de groente- en fruitindustrie, op- en overslag, koelopslag, verpakkingsindustrie, auto-industrie, elektrotechniek, installatietechniek en vele andere sectoren. Daarnaast doen wij aan de bemiddeling en opleiding van heftruckchauffeurs voor de industriële verhuisindustrie en de VTI (Verticaal Transport Industrie). Uiteraard leiden wij onze heftruckchauffeurs op met inachtneming van veiligheid, verschillende gewichten en het type heftruck (elektro/verbrandingsmotor) waarmee wordt gewerkt.

 

Wat kost een heftruckchauffeur? 

Een heftruckchauffeur is op twee manieren in te huren. Op uitzendbasis en op zzp basis. In beide gevallen liggen de tarieven tussen de €25,00 en €32,50 per uur exclusief 21% btw. In de praktijk kan het voorkomen dat het tarief hoger uitvalt. Alleen in dat geval gaat het dan vaak om een heftruckchauffeur die daarnaast nog andere werkzaamheden uitvoert. Denk aan een logistiek teamleider of een monteur die met een heftruck moet worden. 

 

Voor het inhuren van heftruckchauffeurs hanteert Inhuren.com vaste uurtarief exclusief 21% btw. Tarieven kunnen worden opgevraagd via support@workinghands.nl. 

 

Heftruckchauffeur

Waarmee kunnen wij u ondersteunen?

Type heftruckchauffeurs

Bij Inhuren.com leiden wij verschillende heftruckchauffeurs op, die wij vervolgens aan het werk zetten bij onze opdrachtgevers. Onder de heftruck scharen wij ook de voorladers, stapelaars, hoogbouw heftrucks, zijladers, de vierwegsheftruck en de verreiker. Per opdrachtgevers zijn er verschillende typen pallets, kisten, fust en containers te onderscheiden, waar de heftruckchauffeur mee overweg moet kunnen.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Helaas kunnen wij niet voor iedere onderneming zomaar aan de slag. Vanwege de specialisatie en focus op de industrie, werken wij met een streng beleid wanneer het aankomt op het aannemen van nieuwe opdrachtgevers. Zo kijken wij naar de kredietwaardigheid van de onderneming, de kwaliteit van het werk, de cao en de locatie van het magazijn of distributiecentrum waar onze heftruckchauffeurs geplaatst moeten worden.

Wat kost een heftruckchauffeur?

Bij verdere interesse vragen wij u een informatie aanvraag te doen. Dit kan zowel telefonisch, zodat u één van onze specialisten kunt spreken. Of via het digitale aanvraagformulier. Doet een u digitale aanvraag? Beschrijf dan zo uitgebreid mogelijk het type heftruck, de locatie, de werktijden en de benodigde certificaten.

Tarieven download

Een Vacature Plaatsen

Naast het inhuren van een heftruckchauffeur is het ook mogelijk om een vacature te plaatsen op ons platform. Voor meer informatie kan je hiervoor contact opnemen met ons team.