Flexmedewerker in dienst nemen

Flexmedewerker in vaste dienst nemen

Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden wanneer u een flexmedewerker in dienst wilt nemen. Daarnaast zijn er contractueel gezien een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Hier gaan we als laatste op in. Allereerst kijken we naar hoe u de situatie het beste kunt benaderen. Wilt u gelijk contact met ons? Neem direct contact met ons op via 085 488 11 12.

1) Tevredenheid over de flexmedewerker en vice versa

Het is van belang dat u tevreden bent over de geleverde werkzaamheden van de flexmedewerker. Het werk wordt goed uitgevoerd en de uitzendtarieven zijn goed. Daarnaast heeft de flexmedewerker te kennen gegeven dat hij het ziet zitten om door uw bedrijf overgenomen te worden.

2) Zorg dat beide onderneming profiteren

Zowel uw organisatie als het uitzendbureau zijn ondernemingen met het oogmerk om winst te maken, dat is geen geheim en is een geheel normale gang van zaken. Dat betekent dat het uitzendbureau waar u mee samenwerkt geld verdient zolang u een medewerker inhuurt als flexmedewerker. Wanneer de flexmedewerker bij u in dienst treedt vervalt het verdienmodel van de uitzendonderneming en verliezen zij omzet. Dit is het eerste dat u in uw achterhoofd dient te houden voordat u met het uitzendbureau in gesprek gaat over overname van de kandidaat.

3) Dankbaar voor de ideale match

Het is in dat geval belangrijk dat beide partijen er beter van worden. U wilt de flexmedewerker in dienst nemen omdat u tevreden bent. Voor een uitzendbureau is een van de grootste complimenten dat zij u gekoppeld hebben aan een uitstekende werknemer. Er is namelijk een juiste match tot stand gekomen die zo goed uitpakt dat u de flexmedeweker zelf in dienst wilt nemen.

Offerte aanvragen