[email protected]

085 239 2040

EPT Chauffeur inhuren

Bent u op zoek naar een EPT chauffeur? Bekijk op deze pagina alle mogelijkheden, tarieven en de werkwijze van Inhuren.com.

Elektrische Pallettruck chauffeur 

Een EPT chauffeur is een logistiek medewerker die in het magazijn of distributiecentrum grote hoeveelheden aan pallets verplaatst. In de logistieke en transport branche zijn er altijd en overal EPT chauffeurs nodig, zij zorgen er immers voor dat de orders op de juiste plek worden geplaatst. Een EPT chauffeur beschikt hiervoor niet over een speciaal rijbewijs, dat is immers ook niet nodig. Wilt u een EPT chauffeur inhuren? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Taken en verantwoordelijkheden van een EPT chauffeur 

  • Verplaatsen van pallets in een magazijn of distributiecentrum;
  • Ondersteunen van andere logistieke- of magazijnmedewerkers;
  • Controleren in orde maken van de bestellingen voor vervoer;
  • Zorgen dat alle pallets op de juiste plek staan, zodat deze uiteindelijk vervoert kunnen worden.

Wat is het tarief van een EPT chauffeur?

Het tarief van een EPT chauffeur is sterk afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren bestaan onder andere uit: leeftijd, opleidingsachtergrond en werkervaring van de kandidaat. Daarnaast houden wij rekening met de wensen en vereisten vanuit u als opdrachtgever. Voor meer informatie over de tarieven van een EPT chauffeur kunt u een offerte aanvragen of contact opnemen met onze specialist.

Op welke wijze kunt u een EPT chauffeur inhuren? 

Via Inhuren.com kunt u gemakkelijk een EPT chauffeur inhuren voor korte of lange termijn. Heeft u een tijdelijk project wat veel pallets betreft of grote hoeveelheden aan producten of goederen? Dan kan een chauffeur van Inhuren.com uw bedrijf uit de brand helpen. Vraag direct een offerteaan en beschrijf uw wensen. Daarnaast kunt u zich gemakkelijk inschrijven op het online platform en zelf opdrachten plaatsen. Een geschikte medewerker uit onze flexibele pool van logistiek personeel kan zich gemakkelijk inschrijven voor de opdracht. Of de snelste manier, neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Andere soorten chauffeurs via Inhuren.com

Op zoek naar een andere chauffeur? Omdat Inhuren.com beschikt over een jarenlange ervaring en specialisatie in de transport- en logistiek kunnen wij u ook helpen aan andere chauffeurs. Hieronder ziet u een overzicht van alle chauffeurs die u bij ons kunt inhuren:

 

Offerte aanvragen