De best betaalde bijbanen in de logistiek

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in de logistiek? Goede keus! De logistiek is namelijk ontzettend veelzijdig en biedt voldoende kansen. Daarnaast is de vraag naar nieuwe medewerkers groot. Vaak krijgen wij de vraag wat bij ons de best betaalde bijbanen zijn. Een terechte vraag vinden wij, want je wilt natuurlijk zo goed mogelijk verdienen voor het werk dat je verricht. Wij hebben daarom een klein onderzoekje gedaan en de top 3 van de best betaalde bijbanen via Inhuren.com op een rijtje gezet.

Freelance verhuizer

Beschik je over een KvK-inschrijving? Mooi, want in dat geval kun je op freelance basis aan de slag als verhuizer via Inhuren.com. Een bijbaan als freelance verhuizer staat bij ons op nummer 1 van best betaalde bijbanen. Je verdient hierbij een salaris tussen €17,50 en €22,00 per uur. Het is een mooie bijbaan waarbij je gratis spieren kweekt (scheelt je weer een duur fitnessabonnement), je iedere dag op een andere locatie kunt werken en je daarnaast de kans hebt op gratis meubels en spullen.

Vrachtwagenchauffeur

Veel logistieke bedrijven staan momenteel te springen om vrachtwagenchauffeurs. Het is een afwisselende baan waarbij geen dag hetzelfde is en daarnaast zie je zo nog eens wat van binnen- en buitenland. Ook niet onbelangrijk: je verdient een goed uursalaris van €13,50 tot €16,00. Wat weerhoudt studenten of starters er dan van om vrachtwagenchauffeur te worden? Het simpele antwoord is dat er maar weinig zijn die beschikken over een C of CE rijbewijs. Het is daarom zeker interessant om te kijken of je het rijbewijs kunt halen, eventueel via Inhuren.com.

(Assistent) montagemedewerker

Ben je wat meer technisch aangelegd? Dan is een bijbaan als (assistent) montagemedewerker misschien wel geschikt voor je. Als assistent montagemedewerker help je monteurs bij verschillende werkzaamheden. Je hoeft niet meteen alle ins en outs over het vak te weten, dit leer je vanzelf tijdens het werk. Het is wel belangrijk dat je handig bent met het basisgereedschap. Denk hierbij aan een accuboor, stanleymes en een meetlint. Als assistent montagemedewerker verdien je een mooi salaris van €10,50 tot €12,50 per uur. Ben je in bezit van een VCA of rijbewijs? Of beschik je over kennis van elektrotechniek of werktuigbouwkunde? Dan heb je nét een streepje voor op de rest en kan je salaris nog meer oplopen.

Nóg meer verdienen?

Heb je de smaak te pakken en wil je je salaris nog meer laten verhogen? Dan is het behalen van een certificaat of bewijs een goede investering. Veel bedrijven hechten namelijk extra veel waarde aan een medewerker met een VCA, rijbewijs of heftruckcertificaat. We bespraken het hierboven al even, maar ook het vergroten van je kennis kan ervoor zorgen dat je meer gaat verdienen. Veel grote bedrijven bieden zelf diverse opleidingen en cursussen aan op kosten van het bedrijf. Krijg je dus de mogelijkheid om een dergelijke cursus of opleiding te volgen? Grijp deze kans dan met beide handen aan!

Vraag naar uitzendkrachten neemt toe

Er is goed nieuws voor uitzendkrachten. De vraag naar uitzendkrachten neemt namelijk nog steeds toe. Het tijdelijke arbeidslandschap is aan verandering onderhevig. Veel bedrijven gebruiken personeel op projectbasis. In onze, door technologie gedreven, 21e eeuw is de vraag naar vaardigheden onvoorspelbaar. Om de uitdaging aan te gaan om het juiste talent te vinden, overwegen bedrijven steeds meer om uitzendbureaus in te schakelen. Dit is een groot voordeel voor jou, aangezien je haast altijd werk hebt.

Interesse in Inhuren.com?

Interesse om aan de slag te gaan via Inhuren.com? Schrijf je dan direct in. Kies je branche en je regio en zie al onze klussen. De keuze is groot, dus hoogstwaarschijnlijk zitten er klussen bij die exact op jouw wensen aansluiten. Wil je meer weten over hoe ons platform werkt? Klik dan hier.

Stel een (office) job alert in!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Freemium Vacature

Plaats een gratis vacature in ons netwerk! 

Zoek je een collega?

Bekijk de tarieven en mogelijkheden van WorkingHands.nl.

Duurzame Vacatures

Bekijk het groeiend aantal banen en freelance opdrachten in de duurzaamheid op Sustainablejobs.nl.